RS-esek mi a tököm van már :) mikor megyünk már gurulni a pics*ba? itt a jó idő és senki baszki. kb 3-4en vagyunk egymástól 10percre és mindenki szerel? mai taliztam egy RS-essel gondoltam utána megyek dumálni de ment le a highway-re és oda nem akartam követni mert bejáratós blokkal inkább nem...
Sziasztok.
Nem tudna e vki segíteni nekem de van egy 98as RS50-em és hengert szeretnék cserélni benne. Nem tudom, h lecseréljem e 70esre vagy egy új 50eset tegyek bele? Milyen árban lenne ez a kiköltekezés?
Gondolkoztam még új karburátoron, meg kipuffon.
JAMAL ha nem tudsz szerezni akkor esetleg próbálj meg rendelni ebay.de-röl ott van több is multkor néztem még motorvásárlás elött,mert akkor ugy volt h egy 98as RS-t veszünk,de abbol hiányzott a gyújtás elektronika(+plexi+multifunkcios kijelző :)),de annyira jó állapotba volt 6500 km h erösen gondolkodtunk rajta,de most már kiderült h nem az lett megvéve....
HEEEELP!! Srácok segítsetek mert szétbasz az ideg Japán nippondenso gyújtáselektronikám van, felhívtam öt bontót és egyikben sem tudnak adni ilyet mert hogy nekik csak valami spanyol van . Akinél meg szervízbe van a dobozom az meg telefonált hogy még nem sikerült megcsinálniuk, és nem is tudják mikorra lesz kész de megint min. 1 hét. Valaki tudja hol lehet ilyen szart venni??? Egyébként a dobozon van egy kód vagy mi a rák: 071000-0910 QCA91
krisz tőlem 10 percre laksz... én a 70es mellett vagyok. mi találkozhatnánk aztán úgy mennénk! vasárnapig csak kész lesz... mi lenne ha nekem mindenki elküldené a telószámát?
bencce&gmail.com
& helyett @ csak a rohadt spamek.... és akkor felhívnék most, meg később is mindenkit ha lenne valami megmozdulás
Nem tudna e vki segíteni nekem de van egy 98as RS50-em és hengert szeretnék cserélni benne. Nem tudom, h lecseréljem e 70esre vagy egy új 50eset tegyek bele? Milyen árban lenne ez a kiköltekezés?
Gondolkoztam még új karburátoron, meg kipuffon.
bencce&gmail.com
& helyett @ csak a rohadt spamek.... és akkor felhívnék most, meg később is mindenkit ha lenne valami megmozdulás