Nem tom majd megnézem a számot... most nincs kedvem leballagni érte:)
na jövő hét hétvégéne akkor bp-iek meg akik a közelben vannak ki van benne egy kis mocizásban? megnéznénk az interwheelt és utána kicsit járkálnánk...
füred környékén is vannak dúrva kanyarok ahol 150-16 al szoktunk csapni,, végig kint a térd,,, szegény mito már szitál, amúgy kurvajóó, ha ott ragadna akkor csusszanék egyet :)
uh az nagyon kellemetlen lehet!az enyémen van ilyen esetekre ilyen vészleállitó!biztos nem hülyeségből raktak rá olaszországba bencee hallod neked mi a motorkódod?csak kiváncsi vok hogy egyezik e!nekem a forgalmiban 407493 van írva
ez kellemes...... remélem velem iyen nem fog előfordulni nekem még be kell járatni, kb 200km még van a bejáratásból, de már alig bírom... de azért kivárom... 4000-en meg alatta furikázni hááát....
a volt Futurám az 120nál, előzés közben szorult meg... igen kellemes volt.. Szerencsére rögtön kikuplungoltam, visszasoroltam majd kigurultam a fűre.
igazából mindíg attól paráztam hogy 150körül kanyarban fog megragadni, mert ott akkora taknyolás lett volna belőle mint az ólajtó...
De komolyan oyankor mivan ha 150-el csapatsz és megragad a dugó? elszállsz mint a győzelmi zászló vagy mi? egyáltalán mi történik? elkezdesz csak lassulni vagy leállsz vagy mi? full para
Matens látom el kell valamit magyarázni.....
Apriliánál gyárilag elő van írva a 10ezrenkénti dugócsere nem véletlenül.... 10e után igenis ki kell cserélni nem megvárni amíg szétmegy
Pl egy autónál elő van írva mondjuk 100ezernél a vezérműszíj csere akkor te megvárod amíg elszakad????? Akkor elég nagy hülye vagy... Az ne vegyen 125-ös sportmotort aki nem tudja normálisan szervízeltetni illetve cserélni az alkatrészeket..Aki nem tartja be mondjuk a 10ezrenkénti dugócserét az megérdemli h jól megragadjon 150-nél és összetörje a hülye pofáját!!!!!!!
huh,bazz 125ccm-be is van polini,
mikor lesz és hol valami 125 gyorsulási verseny?????
amúgy sz.tem ez a 10.000ként dugócsere az kicsit sűrű lenne..nekem 35.000-nél állt meg a gyári dugasz..a normáélis élettartama egy dugónak 25000km(2ütem-be).Fasza dugaszt kell bele venni azt kész megy az sokiáig.
na jövő hét hétvégéne akkor bp-iek meg akik a közelben vannak ki van benne egy kis mocizásban? megnéznénk az interwheelt és utána kicsit járkálnánk...
Mostantól minden kanyart max 30-al veszek be .
igazából mindíg attól paráztam hogy 150körül kanyarban fog megragadni, mert ott akkora taknyolás lett volna belőle mint az ólajtó...
Apriliánál gyárilag elő van írva a 10ezrenkénti dugócsere nem véletlenül.... 10e után igenis ki kell cserélni nem megvárni amíg szétmegy
Pl egy autónál elő van írva mondjuk 100ezernél a vezérműszíj csere akkor te megvárod amíg elszakad????? Akkor elég nagy hülye vagy... Az ne vegyen 125-ös sportmotort aki nem tudja normálisan szervízeltetni illetve cserélni az alkatrészeket..Aki nem tartja be mondjuk a 10ezrenkénti dugócserét az megérdemli h jól megragadjon 150-nél és összetörje a hülye pofáját!!!!!!!
de azért kimegyek megnézni a többieket
mikor lesz és hol valami 125 gyorsulási verseny?????
amúgy sz.tem ez a 10.000ként dugócsere az kicsit sűrű lenne..nekem 35.000-nél állt meg a gyári dugasz..a normáélis élettartama egy dugónak 25000km(2ütem-be).Fasza dugaszt kell bele venni azt kész megy az sokiáig.
Lényeg, hogy budapesten van szóval annyira nem lehet messze, de egyébként a BS-nél szerintem