sima alap rs-en vannak az idomok . Úgyvolt hogy valamikor versenyzek vele,de eltörtem novemberben a lábam és most tele van a lábam fémmel úgyhogy egyenlőre nem megy.
Az idom összegét nem tom pontosan de tom hogy nem volt vmi nagy összeg. Ha rákérdeztek jövő héten lehet tok szerezni másnak is
vannak gyári gépek is. Az lenne szerintem a legjobb ha mindenki aki akar kijönne nyiltnapra és ott lehet beszélni a szervezőkkel. amúgy vasárnap már verseny van
akkor nem értem mért ilyen lett?hogy megy a gép?hát mihez képest? :D a 125öshöz képest csak csiga,de szerintem magához képest jól megy!Sásd-Pécs utat nyáron megtettem töbször 1más után edzés miatt(meg mutogatni ) és nem volt semmi baja
moat kaptam meg az új törzskönyvemet :) de nekem bassza a csőrőmet hogy 21 kw van beleirva!nem lehet ezt valahogy átíratni?vagy hol lehet ezt megoldani?
cső!
Én azt olvastam hogy rs 50-es 100-on 2,6-ot eszik ha megtalálom a cikket felrakom,de ez hülyeség én most voltam a mecsekbe vele motorozni 100-on majdnem 7 litert evett. Szerintem az a 7 liter nagyon sok ha 125-ös akkor is nem ám hogy 50-es
Ez egyébként úgy van hogy lefojtják az ilyen 125-ös mocikat 15 pacira és ezt írják be a forgalmiba hogy 125ccm és 11kw. Na most a motor ennél többet tud kb 30-35 pacit, csak ha nem fojtanák le nem "biztos" hogy olyan sok A1-es jogsival rendelkező fiatal srác is megvenné. Azt már rádbízzák hogy utána kiveszed-e a fojtást vagy nem. Nekem is úgy van a forgalmiban hogy 125 ccm és 11kw, közbe az enyém 154-es és ..... nem tom pontosan hány Le de hogy nem 15 az biztos
Az idom összegét nem tom pontosan de tom hogy nem volt vmi nagy összeg. Ha rákérdeztek jövő héten lehet tok szerezni másnak is