Yah most nézem hogy az van ráírva hogy NIPPONDENSO , van rajta egy sorozatszám majd a végén made in japan, de ez csak kontaktos lehet mer amikor jó akkor nagyon megy de aztán megáll a moccom
Nah mondj valami okosat hogy ha nem az a szra akkor mi mehetett szét, mert már nagyon ideges vagyok mennék már motorozni. A gyújtás másikfele az akis cucc ami ott van a blokk jobb oldalán önindító mellett, az annyi hogy egy kis mágnes plusz 2 vezeték megy bele. Szal az nem hiszem hogy rossz lenne.
Nah beszéltem ismerősünkkel, bár ő "gépkocsimérnök" vagy mi, és nagyon tudja ezeket a dolgokat és ugyanezt mondta mint te joe meg apám is ezt mondta hogy gyújtás. Kiberheltem a cuccot, elvileg ez az. A tetején van egy sorozatszám. Honnan lehet ilyet szerezni???
Na megvannak a ruhák ma megvettem mindent kivéve a gerincvédőt...
Shox 2részes
AGC GP1 sisak
Prexport kesztyű
Trace csizma :)
Kedden jön hozzá az RS is:)
Jamal te itt lax tőlem 10 percre, én a 11kerben lakok a 70-es út mellett, majd összefuthatunk!
A csizmába be szokás tűrni a ruhát vagy rá kell húzni?
A karbi nem hiszem hogy el lenne állítva mert hozzá nem nyúltam és vasárnap, kedden, szerdán is mentem vele. Vasárnap kb 25km-t. Tegnap csinálta először hogy fél km után megállt.
már bocs, de azért mert neked hasonló volt, nem kell mindent esetleges problémát félrelökni.
amúgymeg ez a nemhiszem ez kurva relatív mert csak úgy probáld ki hogy elállítgatod a karbit, és egyből rájössz hogy olyan dolgokat tud produkálni hogy az szinte hihetetlen.
Nem hiszem h benzin problémái lehetnek..... Az gyújtáselektronika lesz nagyon sanszos.. Igen egyébként egy kis műanyag doboz bár nemnagyon tudom hol található!!! Hihetelen én is ki voltam akadva h kb egy 5x5-ös kis műanyag szar miatt lebénult az egész motorom akkor !!!!! Kicsit idegtépő volt!!
és esetleg az uszoszintet meg a benzinszintet nézted, mert lehet azis hogy azért ál le mert elfogy a karbiból a benzin, és míg megpucolod a gyertyát , addigra megtellik az uszóház.
elöször ilyeneket kéne végignézni, kár lenne egyből alegrosszabra gondolni.
szerintem.
Azért mondtam neki h hívja fel holnap ahelyett hogy itt okoskodunk aztán fingunk nincs mennyi lesz.......
Ez nem 90ezer
Ez nem komplett gyújtás csak gyújtáselektronika............
Logikusan nézve sem 90ezer
Na látod Jamal mondtam én!!!!!!
Hívd fel holnap a műhelyt és kérjél egy árat !!!!!!!
viszont nekem van egy folos ha erdekel
nézd meg az italmondo-n
Shox 2részes
AGC GP1 sisak
Prexport kesztyű
Trace csizma :)
Kedden jön hozzá az RS is:)
Jamal te itt lax tőlem 10 percre, én a 11kerben lakok a 70-es út mellett, majd összefuthatunk!
A csizmába be szokás tűrni a ruhát vagy rá kell húzni?
amúgymeg ez a nemhiszem ez kurva relatív mert csak úgy probáld ki hogy elállítgatod a karbit, és egyből rájössz hogy olyan dolgokat tud produkálni hogy az szinte hihetetlen.
elöször ilyeneket kéne végignézni, kár lenne egyből alegrosszabra gondolni.
szerintem.