ja-ja csak érted milyen idegesítő lehet hogy egy hétre rá felraknak egy ugyanolyat mint amilyet vettél csak 130.000 Ft-tal olcsobban...mondjuk ahogy körülnéztem elég sokba kerülhettek ezek a tuning cuccok,szal igazából megérte
hát még ez volt a legolcsobb amit találtam és ezen Arrow kipu van meg nekem is 154es Pollini hengerszett és egy 38as Dell"Orto karburátor a többi mind 450.000 fölött volt
igaz hogy 97es :) 98as rossi replica :) 154ccm polini dellorto vhsd34ld ez az ledobalva rola de amugy 180at ment.140-150nel tobbet nem mentem vele huzamosan.
szerintem is itt valami nem stimmelhet mert ha minden stimmelne vele akkor nagyon mérges lennék,mondom,mert én most vettem 450.000 ért az enyémet vasárnap...mondjuk ezen van egy-két jó dolog
Ez a motor egyébként 95-96 -os, nem 98 -as, de az ár még így is jó, ha minden oké rajta, egy dugó (Pollini ), csapszeggel, gyűrűkkel , tűgörgővel egyébként 28 e Ft, 2 e Ft-ért meghónolják, tehát az sem nagy gáz, ha mondjuk épp dugócsere érett a gép.
az jóóó!föleg ha most volt a henger újítva nem is számit az az 55 ezer kilométer...az enyémbe 17 000 van most és az is 96os és az is olaszból utazott csak 2000ben
Asszem egy 96os kék piros. de tényleg semmi baja, most volt henger, gumi, láncszett csere meg minden. 1 pici karc van rajta ennyi. jah meg kell bele egy kmóra spirál. sztem 450ért nem sok. 2003ban lett behozva, 55e km-rel
Én is láttam 320-ért... érdkes. Én ugyanezt holnapután 450-ért veszem, még gondolkoztam is, de rájöttem, hogy átbaszás szaga van a dolognak. Amit meg megnéztem azzal minden oék volt és 150 ropis szerviz után van... sztem sunnyog valami a srác
de persze Rs-t
a képen saját kipu van még a képen ,de teganp raktam fel thot imi tavalyi apriliájáról a dobot