38-as karbi az enyémen 32-es van, az kurva nagy lehet. tied biztos hogy több mer szerintem az enyém van így 40 paci ha az alap 35-36 a polini plusz nagyobb karbi csak rádob egy 4-5 pacit
plusz ugye az Arrow cső meg egy 38as Dell"Orto karburátor...szal van itt plusz teljesítmény szerintem ugye a gyári 35 Le akkor igy sztem biztos hogy 40 fölött vagyok már...mondjuk kell vennem hozzá elsö hátsó lánckereket meg láncot meg nem ártana a kapaszkodo hátulra mert az nem volt rajta és a bal oldalon az utas lábtartójából le van törve a vége
igazából nem tudom milyen hangja van egy 250nek ,de a lényeg h nagyon király szerintem nekem csak dob van rajta,igaz hogy még igazából nem néztem meg...
Én úgy tudom hogy egyedül a motorline forgalmazza. Írtam nekik emailt amiből kiderült hogy a hangtompító 37000 FT a rezonátor 61000FT. A hangtompító gondolom maga a dob, a rezo meg kieséses alapon az a kiszélesedő cső. Neked az egész rendszer arrow, vagy csak a dob?? Olvastam hogy olyan hangja lesz mint egy 250-nek , ez igaz???
ezt nem hiszem el,vasárnap mentünk el a motorért 450.000 Ft volt...és most nézem hasznaltmotor.hu-n most raktak fel egy hirdetést ami ugyanolyan mint az enyém csak 1 évvel fiatalabb és 130.000 Ft-tal olcsobb...most a szívbaj keringet,remélem a srác elirta,mert most nagyon mérges vagyok
egyébként itt van kép a mocimról igaz már megszabadultam egy pár matricától mert tul sok volt rajta
csács
hogy hoyg lehet ez ilyen olcso pedig oda az van irva h megvannak a papirjai...irtam a srácnak remélem válaszol...
egyébként itt van kép a mocimról igaz már megszabadultam egy pár matricától mert tul sok volt rajta