Tudom már utánajártam még jó multkor aazthiszem italmondonál. mármint mi nem való klozett papirnak a garancia vagy a kipuff? és erösebb let töle a gépezet?
üdv, a natixnál lehúztak 96ezerrel (igaz mi voltunk a hülyék, de azért ott lett felrakva mert csak így maradt meg a garancia (ami mint kiderült wc papírnak se igazán jó)).
egyébként 60-70 körül találsz a neten újat/újszerűt.
hello:
mit vettem a katonátol?
bocsi de ez nem onnan van
tavaj 14-rs125 volt és 1-sem a katonátol vettem meg,csak ugy hozzá szolok.
de amugy jó fej katona ,majd ugyis járok arra veszprém felle majd be ugrok egyszer
dumálunk ,ha nincs ellenedre.
nézd már meg egy kicsit jobban!
az első képen szerinted mi van?
elárulom az az idom a nagy oldalsó idom belsejébe való előre az még csatlkozik a fejidomhoz és az alsó összekötőhöz
szia Roli , vedd elő a gixer és menjünk 1 karikát hétvégén ...légyszilégyszi:D-(most lesz kész péntekre mert megkellett rendelni a nagyobb szívócsonkot...)
am jajaja nekem motorikusan semmi kínja nincs.Annyi hogy power nincs benne, veszek, Index lábtartó meg légbeömlő nemvolt rajta,ezek is megvannak épp ma raktam fel kb 1órája.Kívülről nemgáz megcsinálni hogy polír legyen de nemtudom motorikusan hogyáll a gépezet.Nekem (eddig) kutya baja nemvolt.És arrais rájöttme hogy miért ált le folyton de nemamarom elárulni mert mégjobban beégek ebbe a topicba mint eddig Azalényeg nekem eddig bejött rem ha megveszed kb ien sikerrel jársz mint én
a kipuff jó, erősebb lett felül.. De majd most a nagyobb fúvókával még kív. vok h milesz.
egyébként 60-70 körül találsz a neten újat/újszerűt.
Még mindig lenne ez a problémám,és segítség kellene!
Bármien segítséget elfogadok!
Mennyiért vetted a kipuffodat? Amugy igen jó
tesokam ez az oldalidomba valo!
nehogy meg rendeld.
mit vettem a katonátol?
bocsi de ez nem onnan van
tavaj 14-rs125 volt és 1-sem a katonátol vettem meg,csak ugy hozzá szolok.
de amugy jó fej katona ,majd ugyis járok arra veszprém felle majd be ugrok egyszer
dumálunk ,ha nincs ellenedre.
az első képen szerinted mi van?
elárulom az az idom a nagy oldalsó idom belsejébe való előre az még csatlkozik a fejidomhoz és az alsó összekötőhöz