Sziasztok!
Féknyergeket keresek yamaha TDM 850hez.
Úgy tudom a régebbi R1 R6 jó hozzá.
Olyan kellene ami fekete-sárga színű.
menku66@freemail.hu cimre mert itt ritkán járok!
Köszönöm.
Merre vagy fellelhető, mert vagy a köv, vagy az azt követő hónapban bele szeretnék invesztálni egy kisebb összeget. csak hát a pénz nagy úr......ilyeneket tervezek, hogy tükör tartó konzol, idom csavarok , bukógombák, lámpa (az fájni fog), + sok sok tanács.
van egy 200 as dt-m ami ELADÓ pár éve szétszedtem mert hajtókar csapágyat akartam cserélni de nincs időm összerakni ezért alkatrésznek egybe v külön bárhogyan de elszeretnám adni
Eladó egy Arrow Full rendszer. 1999-től 2002-es Yamaha YZF R6-ra. Szép állapotban van, és ritka E szabványos rendszer. Nincs sérülve! Érezhető teljesítmény növekedés vehető észre vele a motoron, és gyönyörű hangja van. Tisztítás előtt készült a leömlőről kép, szép csillogós állapotban van az egész rendszer, ahogy a látsik a többi képen is. Esetleg gyári rendszert vagy más sport dobot be tudok számolni.
sportdob@gmail.com
sziasztok segitséget szeretnék kérni. van egy 2004 es Yamaha yfz 450 esem (Quad) a generátorom tönkre ment kiszakadt egy csavar és szétverte! a tekercs ujonnan 56.000 a lendkerék pedig 100.000! azért ez elég durva összeg. most nemigazán akarok egy alkatrészre ennyit költeni. valaki nemtudná nekem megmondani hogy honnan tudnék használt alkatrészt azért ennél joval olcsobban szerezni? sok kereskedővel beszéltem de semmi eredmény! előre is köszönöm a segítségeteket és a válaszotokat
Szevasztok!Segítséget szeretnék kérni tőletek az R6-os motorom kormány kiemeléséhez?A jelenlegi gyári csutka kormányt szeretném lecserélni,honnan mit és milyen méretben vegyek.Előre is köszönöm!
Sziasztok!
2002-es Suzuki VL 800 karburátorhoz keresnék úszóházat. Sajnos a leeresztő csavar kúpjából letört egy darab.
Ha valakinek van, vevő lennék rá vagy ha abban tudtok segíteni hol lehetne SOS-ben venni bontottat azt is megköszönném.
köszi előre is
1.000,- ft/db + posta (kb. 500 Ft)
Internetes forrás szerint az alábbi típusokhoz használható, de ennek leellenőrzése a vevő felelőssége.
Videó a működéséről
CBF-600 '04-'07
CBF-600 ABS '04-'07
CBF-500 '04-'06
CBF-250 '04-'06
CB-600 Hornet '98-'02
CBR-900RR '98
FMX-650 '05-'06
XL-125V Varadero '01-'11
XR-125 '03-'06