Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zx6 r bontódik ;)
Keress telcsin ha lehet: 30/548-7531
Köszi
Holnap délelőtt felhívlak mindenképp!
Van hozzá ventim... 70/6321-829
Szevasztok! 2001-es Honda CBR 600F Sporthoz keresek hűtő ventillátort, ha valaki tudna eladót légyszíves szóljon már, köszönöm!
A képen látható fzr600 alkatrészek egyben vagy külön eladók.Csak ami a képen van.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Sziasztok!
Kérdésem lenne,hogy ez a lámpa milyen motorba való lehet?
Hali.
Annak a 7-esnek az együléses idomja nem eladó?
CBR 600 F3 szervíz ablakok eladók! 30/220-1196
CB500 2000-es bontott alkatrészei eladóak! 30/220-1196
GSX-F 750 ZX6-R CB500 bontott alkatrészek eladók! 30/220-1196
eladó
van
Hello. Keresek 2006 os suzuki intruder vz M800 ra kilometer szenzort es elso lampat. Megkérem ha valaki tud valamit, irjon! Koszonom!
helló zx7r vagy zxr 750 blokk egyben valakinek van e?
Eladó Sport dobok: Yoshimura, Remus, Leo vince, Arrow, Mivv, Raptor, Micron, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Sok szerencsét, a leányzónak meg sok balesetmentes km-t!
Köszönöm segitséged!Az egyikkel már egyeztetek.Köszi még egyszer!
Találtam két hirdetést is nézd meg. Az egyik és a másik .
Lányomnak vettük két hete és megigértem hogy kikalapálom alakul is csak a karbi most megfogott.
Azért rajta vagyok a projecten már nyelezné a drágám nem télen szeretne motorozni.
Persze elég lenne egy ép burkolat is a cuccokat átrántanám abba és mehet is.
Hát még keresgélek tovább háha valaki el is adja nem csak hirdeti
Én szinte biztos vagyok benne, hogy a különböző forma és burkolat alatt ugyanaz a technika lapul. A blokk szerintem ugyanaz.
köszönöm de nem szertnék tákolni.Igaz veszteni valóm nincs de szerintem nem sikerülne egy karbi azért nem kapanyél hogy befaragom és kész ott azért fontos a tized,század stb.
Igen Keeway de Matrix.Ezek majdnem egy kaptafára készülnek és a karbi ugyanaz.Kerestem is találtam is csak csesznek válaszolni a hirdetők.Nem értem.Ha én el akarok adni valamit legalább kommunikálok a vevővel normálisan ...................vagy rosszul gondolom?Tehát karbi akadna bár nem tudom az enyém tipusát csak az van belevésve hogy Mikuni de hogy hányas arról fogalmam sincs.
elvileg ki lehetne szedni mert van olyan hogy előfúrsz és behajtasz egy fordított menetes "izét" ami közben kihajtja a csavart. már szedtem így ki csavarokat. ha érdekel le tudom fényképezni miről beszélek. tudok adni is.
Ez a karburátor teljen úgy néz ki mint a Keeway Hurrican-é. Próbálj úgy keresni valamelyik hirdetős oldalon. Ha a ház sértetlen, a belső dolgokat áttudod rakni a tiedből.