Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amikor Triumph-ot vettél ezt is el kellett fogadnod vele.
Rendeld meg nyugodtan az ebay-ről...
De legalább nagy hangja van!
sziasztok! van tippetek, hogy hol tudnék venni üzemanyag csatlakozót triumph-hoz? az ebay-en találtam egyet, de elég húzós a postaköltség.
Addig oké, de nem szeretnék tizenezreket fizetni egy ilyet vacakért, amikor 5ezerből megúszom (ha külön van a kuplungkar meg a tükör).
Csak ugye így a gyári...
Addig oké, de nem szeretnék
normálisabb motorosboltban megrendelik neked.

és nem tesznek rá nagy hasznot.
Sziasztok!

Valaki nem tudja, hogyilyet hol lehet beszerezni Mo-n?

Vagy hasonló kialakítású érdekelne, ami helyettesítheti ezt.

Köszi!
Hali! 2001-es CBR 600 FS-hez van valakinek hőgomba?
Köszi!
lánchosszok:

15-39 108 csap
15-40 108 csap
15-41 110 csap
15-42 110 csap
15-43 112 csap
15-44 112 csap

üdv
Honda cbr 929 fireblade 2002 alkatrészek. Hibátlanok.
Exup, trafók, generátor, 4 db alig használt denso iridiumos gyertya stb
Ha valamire szükséged van irj
Sziasztok!
A motoromon ki kellett cserélni a karbit (Yamaha DT 50 MX) és sokkal nagyobb az átmérője a jelenlegi karbinak a szívó oldalon. Ezért nem tudom az eredeti gumit visszahelyezni, h a légszűrőre csatlakoztassam. Neten kerestem de nem találtam sem ilyen csatlakozó gumit, sem akkora átmérőjű 90 fokos sportlégszűrőt ami jó lenne. Karbi szívóátmérője 43mm, légszűrőház csatlakozó átmérője 45mm. Valaki nem tud esetleg akár gumit, akár ekkora méretű sportlégszűrőt valahol?
A segítséget, és hogy elolvastad köszönöm szépen!
Lehet hogy rosszul fogalmaztam. A motorosok java "CSAK" a D.I.D.-t ismeri. Biztos hogy jó lánc, de azért van élet rajta kívül is.
Amikor én vettem, a megjelölt helyről, olcsóbb volt ugyan az a tudású RK. És meg vagyok vele elégedve.
Miért lenne sztárolva? Ha több láncot kipróbálva az volt ami legjobb volt, akkor miért váltson az ember vissza a szarra? ( most csak a személyes tapasztalatom mondom) Csak összehasonlítás képen DID 530 110 125le ig 22000 - 25000 RK 530 110 130le-ig 27000 -29900 peace
Szia!

Van...
70/6321-829
RK-láncot ajánlanám. Nekem idáig nincs vele rossz tapasztalatom. Olcsóbb mint a M.O-n mindenki által sztárolt DID. Parillánál kérj egy árajánlatot a motorodra.
Lehet 530at nézd át a listát. Nekem se erősített DID volt és 135le a motorom és nem VZ hanem 530VX van fent rajta.

http://nagyvas.hu/kereses_tipu...
Hátezaz... szép nyugisan szoktam kigyorsítani, főleg városon kívül túrázni járok vele, pályára már ritkán jutok, rendszeresen volt fújva, és mégis csak 25k-t bírt az 525VX a ZX6R-emen.
Hmm, ha az 530 ennyivel jobban bírja, lehet-e vajon gyárilag 525-ös gépen arra váltani? Az a -1 LE, ha van annyi, nem érdekel, inkább legyen megbízhatóbb és tartson tovább.
De ha JT láncok korrektek, akkor abból lesz 525 megerősített - az ugyanis csak kicsit drágább a sima (nem megerősített) DIDnél.
Itt is elmondhattad volna, hogy egy 30ezer forintos kínai dob, akkora átmérővel, hogy az isten sem állítja hozzá a motort..
Keres fel ès válaszolok a kérdéseidre.
Sportdob@gmail.com
25e futott? tegnap cseréltem 40e-nél a 530vz 125le-ig láncot intenzív használattal csak fújva mosva sosem volt.
én 17/46 helyett 17/44 et raktam fel vettem a gyári 110est de 108ra át kellett varázsolnom. érdemesebb a 110est venni abból tudsz 108at csinálni mint fordítva.
Az mit jelent, hogy elég komoly?
Megkérnélek rá.
Van csapom............... elő ássam