Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok !

2004-2005-ös CBR 1000RR-hez van ELADÓ Idom garnitúrám ( első sárvédő[fekete], fej idom[piros], oldalsó-felső idomok, tank idom[repsol], üvegszálas has idom, ülés nélküli farok idom ) ! Akit érdekel a dolog keressen bátran, az idomok nem hibátlanok, ennek fényében illetve, hogy már nincs rá szükségem --- a teljes szett ára 50.000 Ft ! Ennyiért szinte ajándék... képeket szívesen küldök róluk, posta megoldható, de inkább személyesen adnám oda őket, tudván a postai gondos kezek működését :)

Szép napot !

Üdv.: Ádám
Üdv!
Nekem van egy ilyen de nem pörög 7000 rpm felé.
Neked mekkora volt a fordulat?
Én az elekronikára gyanakszom.Megvan még?
varga658@freemail.hu 06304487677
Üdv. Érdeklődnék hol lehet alkatrészt vásárolni Sukida kommanderhez (Kinai). Előre is köszönöm.
Eladó Sport dobok: Yoshimura, Leo vince, Arrow, Mivv, Raptor, Remus, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Sziasztok,
2008-as yamaha r6r motorhoz keresek bal oldali első lábtartót. Csúszás közben letört, a váltó ép maradt.
Szevasztok!Keresek 1993 Honda CBR 600 F2-hez termosztátot,már az összes nagyobb motor webshop kilőve(Nagyvas,Motoralkatrész.eu.....),előre is köszönöm!
gsxr 600 sradon volt.
a kép
street fighter 65 fogas hátsó lánckerék a kép szerinti állapotban eladó. 8000ft+posta.
szia,

van tárcsám,ha érdekel 70 3179083

üdv,P.
Szia!

Van újban és használtan is! Adatlap!
Sziasztok! Én yzf 600r thundercathoz keresek első féktárcsát! Ha valaki tud szóljon! Köszi.
Tekercselek minden típushoz generátort, önindítót!
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd Gábor Áron utca 11. 3600
További részletek itt: http://generator.n-bit.net
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
Eladó 1300 mm hosszú, gyári KTM (fémhálós) fékcső, újszerű állapotban (kb. 2000 km-t használtam, utcán). Alku után 12000 Ft (új ára 78 €) + szállítás.
Aprilia Leonardo 125-150 ccm-es motor alkatrészek eladók itt:

http://olx.hu/hirdetesek/hirde...
Keresek Honda SS50 karburátorba úszót, esetleg komplett karburátort!
Eladó egy Yoshumura Full rendszer 1999-től 2007-ig Hayabusára. Szép állapotban, 1-2 apró hibával, felfogató bilincsel. Piaci ár alatt! Árért érdeklődj a megadott elérhetőségeknél.
sportdob@gmail.com
JT láncról. lánckerékről érdeklődnék!
Vélemény, tapasztalat? Olcsóbb, mint a DID, ezért is választanám. Ár/értékben hol áll? Futásteljesítmény?
Köszi!
Cimborám elől eladom titán kivitelű kipufogóját 70 e ft
Valamint a polcon árválkodó carbon dobomat 40 e ft
Üdv mindenkinek!Abban tud nekem valaki segiteni, hogy 2000es yamaha fazer 600-ba mlyen hátsó gátlót lehet különösebb nehézség nélkül belefaragni ami állítható tehát sportmotorról való? A gyárival nagyon sétál kanyarokban...
hello. Van valakinek 1998-as kawasaki bn 125-höz motor alkatrésze?
Eladó Sport dobok:Leo vince, Mivv, Two Brothers, Micron, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Rendelhető Új Two Brothers és Pro Circuit dobok, rendszerek!
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
igen
Akkor üzemóra számláló, ha jól értem.
3.300 ft volt az utolsó 1 db
ha beindítod a motort, onnan kezdve méri annak működési idejét, míg a motor jár