Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia.
Igen.Jól látható a képen.Sajna már igy vettem a mocit.Gondoltam csak állitani kell a karbit mert prüszkölt köhögött de 50-et is alig vánszorgott és füstölt.Levettem és ez fogadott.
De az előző tulaj már valamit mókolt vele mert látni a fúrásnyomokat.
a harmadik kép szélén törött bele?
Sziasztok!
Az elmúlt egy hét alatt a mellékelt fényképeken lévő Kawasaki Z1000 –es motoromról Budapest XIII. kerületben, zárt mélygarázsban, motor letakarva, leláncolva (vissza is takarta a K…..g) mindkét kipufogó dobot ELLOPTÁK. A dobok egyedi gyártásúak voltak. Fekete, karbon Bodis típusú. Kérem aki látja, vagy akinek felajánlják megvételre jutalom ellenében jelentkezzen nálam a 70/334-9423 as telefonszámon. Köszönöm!
Sziasztok.
Esetleg valakinek nincs véletlen elfekvőben egy ilyen porlasztója?Az enyémbe a keverő csavar bele lett törve és igy elég nehéz beállitani a megfelelő működésre.
Ez egy Keeway Matrix 50-es kétütemű levegős motorról való.Sürgős lenne hogy a lánykám lovát működő képes állapotba hozzam[
Ha valakinek akad feltétlen irjon meg egy képet is mellékeljen hozzá valamint irányárat!
Mikuni karbi de pontos tipust nem tudok irni.
Eladó Kawasakiról lett bontva.

Ár: neked mennyit ér?
Az uj nacsasszony majd bajban lesz :D
Üdv Mindenkinek !

A mai naptól nem tartozom a bajai Sugomotor-Bontó Kft.-hez, a továbbiakban itt megjelenő hozzászólásokat nem én írom

Üdv: Andi
szia , postás futárral, de szerintem az ott van már
30/220 1196 csörögj rám ;)
ez jó kérdés :D csak reális áron érdekel!
ZX6-R bontott alkatrészei eladóak! 98-02 hívj bátran minden nap, este 10-ig
Szia Andi! Postán adtad fel, vagy futárral? Még nem jött meg!
bontot motorok alkatrészei eladók 06304053450
2heten belul! Mennyit szánnál rá?
nem sürgős! mikorra lenne?
Üdv! Mennyire lenne sürgős?
helló zx7r vagy zxr 750 blokk egyben valakinek van e?
Hali!
Vásárolnék Ktm Exc első lámpát, ha van valakinek, kérem szóljon!
Szia !

Remélem holnap ott lesz a motyó

Andi
Kawsaki zx9r c alkatrészek eladók henger hengerfej főtengely váltó ....elektromos alkatrészek egyéb motorikus alkatrészek
Jó napot.Érdekelne az nsr 125 idomok megvannak-e még?
Szia, a profilom ki van töltve , de azért küldöm
sugomotor@t-online.hu

Üdv: Andi
GSX-F 750 2001-es és ZX6-R 98-as alkatrészei bontva eladóak! 30/220-1196! telefonon érdeklődj!
Szia Andi! Oké 8 ért postával! Küldjél egy mail címet , elküldöm a címem. Köszi
Sziasztok!
Bontunk egy 1999-es évjáratú Kawasaki ZX-9R modellt. Kérdezz-felelek H-P 09:00-19:00-ig itt: 06705257521