Szia.
Igen.Jól látható a képen.Sajna már igy vettem a mocit.Gondoltam csak állitani kell a karbit mert prüszkölt köhögött de 50-et is alig vánszorgott és füstölt.Levettem és ez fogadott.
De az előző tulaj már valamit mókolt vele mert látni a fúrásnyomokat.
Sziasztok!
Az elmúlt egy hét alatt a mellékelt fényképeken lévő Kawasaki Z1000 –es motoromról Budapest XIII. kerületben, zárt mélygarázsban, motor letakarva, leláncolva (vissza is takarta a K…..g) mindkét kipufogó dobot ELLOPTÁK. A dobok egyedi gyártásúak voltak. Fekete, karbon Bodis típusú. Kérem aki látja, vagy akinek felajánlják megvételre jutalom ellenében jelentkezzen nálam a 70/334-9423 as telefonszámon. Köszönöm!
Sziasztok.
Esetleg valakinek nincs véletlen elfekvőben egy ilyen porlasztója?Az enyémbe a keverő csavar bele lett törve és igy elég nehéz beállitani a megfelelő működésre.
Ez egy Keeway Matrix 50-es kétütemű levegős motorról való.Sürgős lenne hogy a lánykám lovát működő képes állapotba hozzam[
Ha valakinek akad feltétlen irjon meg egy képet is mellékeljen hozzá valamint irányárat!
Mikuni karbi de pontos tipust nem tudok irni.
Igen.Jól látható a képen.Sajna már igy vettem a mocit.Gondoltam csak állitani kell a karbit mert prüszkölt köhögött de 50-et is alig vánszorgott és füstölt.Levettem és ez fogadott.
De az előző tulaj már valamit mókolt vele mert látni a fúrásnyomokat.