Tekercselek minden típushoz generátort, önindítót!
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor Ózd, Gábor Áron utca 11. 3600
További részletek itt: http://generator.n-bit.net
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
Eladó egy Yoshumura Full rendszer 1999-től 2007-ig Hayabusára. Szép állapotban, 1-2 apró hibával, felfogató bilincsel. Piaci ár alatt! Árért érdeklődj a megadott elérhetőségeknél.
sportdob@gmail.com
Sziasztok,
2005-ös évjáratú Kymco Xciting 500-hoz keresek bal oldalra tükörtartó konzolt és műanyag tükörszárat.
Ha esetleg valaki rendelkezik ilyennel, vagy tudja hol lehet Kymco Xciting 500-höz alkatrészeket találni, ne tartsa magában, ossza meg velem. :-)
ilyen típusú pumpája van valakinek?(hervisben árulták 1500ft körül)
hibás-törött mittudomén érdekelne
a jelölt kis csavaros basz kellene csak mert elvesződött
Sziasztok, eladó a képen látható 1 v. 2 index, indexbúra,
H21W 11 12 E11 jel benne van.
fényereje nagyon jó, egyikből hiányzik a búra. Kiesett, én pedig lecseréltem mindkettőt, de ha valaki hasonló helyzetbe került, és ugyan ez a fajtája van, nem kell komplett párt vennie. (Aki viszont még nem került hasonló helyzetbe, javaslom, most ragassza le celluxal...) átvehető Debrecenben, ritkán járok Miskolcon, Bp-en, Mátészalkán is.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Szükségem lenne pár alkatrészre egy 2004-es R6-hoz.
Első lábtartók párban, csak maga a kilépő/ vagy balos lábtartó akár kompletten is lehet.
Valamint a vészvillogó gombja ha esetleg valakinek van összetörve balos kormány kapcsoló. Ha nincs akkor egész kormánykapcsolóra is igényt tartanék.
Érdekelne még gyári kipufogó is.
Valamint jó állapotú gyári, vagy jó állapotú búbos/sötétített búbos plexi.
Köszönöm előre aki szán rám egy percet.
Üdv.:Árpy
Szia ! Köszi ,hogy írtál ,de várok még vele ,hátha akad sérült házasból belső ,,mert a pénz nagy úr és szeretném ha nem lenne túl sokba :-) . Üdv: Jani
Légyszíves adj egy telefon számot,elképzelhető, hogy kell majd pár dolog, a hétvégén vettem egy 650-est, most nézem át... ( sa89@citromail.hu )
Milyen alkatrész kellene? Most bontottam egy 2004-es FC 450-et
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor Ózd, Gábor Áron utca 11. 3600
További részletek itt: http://generator.n-bit.net
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
sportdob@gmail.com
Kawasaki KLE-hez keresek rozsdamentes benzintankot lilát!
//kiskoji@gmail.com//
Tudnátok segíteni? Merre találok terepmotor bontót, konkrétan Husaberg alkatrészeket ( Gerecse motor-on kívül) Köszi
A jó állapotú plexin kívűl minden van,
30/625 8400
Üdv. Andi
2005-ös évjáratú Kymco Xciting 500-hoz keresek bal oldalra tükörtartó konzolt és műanyag tükörszárat.
Ha esetleg valaki rendelkezik ilyennel, vagy tudja hol lehet Kymco Xciting 500-höz alkatrészeket találni, ne tartsa magában, ossza meg velem. :-)
Köszönöm előre is!
hibás-törött mittudomén érdekelne
a jelölt kis csavaros basz kellene csak mert elvesződött
H21W 11 12 E11 jel benne van.
fényereje nagyon jó, egyikből hiányzik a búra. Kiesett, én pedig lecseréltem mindkettőt, de ha valaki hasonló helyzetbe került, és ugyan ez a fajtája van, nem kell komplett párt vennie. (Aki viszont még nem került hasonló helyzetbe, javaslom, most ragassza le celluxal...) átvehető Debrecenben, ritkán járok Miskolcon, Bp-en, Mátészalkán is.
Cagiva wmx 125-höz keresek gyári hengert dugót. Akinek van kérem írjon emailt: joco220@freemail.hu
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Szükségem lenne pár alkatrészre egy 2004-es R6-hoz.
Első lábtartók párban, csak maga a kilépő/ vagy balos lábtartó akár kompletten is lehet.
Valamint a vészvillogó gombja ha esetleg valakinek van összetörve balos kormány kapcsoló. Ha nincs akkor egész kormánykapcsolóra is igényt tartanék.
Érdekelne még gyári kipufogó is.
Valamint jó állapotú gyári, vagy jó állapotú búbos/sötétített búbos plexi.
Köszönöm előre aki szán rám egy percet.
Üdv.:Árpy
Nálunk meg csak komplett műszerfal van
Andi