Eladó Sport dobok és összekötőcsövek, átalakítók.
Arrow, Leo Vince Two Brothers Yoshimura Raptor... stb
Rendelhető ÚJ Two-Brothers és Pro Circuit dobok!
Információkért és árakért keres telefonon vagy emailben.
sportdob@gmail.com
A MAMI suli keres blokkokat. Elsősorban négyhengeres kellene, köbcentitől függetlenül, de bármilyen jól jönne. Mivel anyagilag nem vagyunk elengedve, főleg olcsóbbak érdekelnének. Csapágyas, kikönyökölt, fossá kopott, leszakadt szelepes... minden jöhet...
Hello.Tudnátok nekem segíteni első telo ügyben?Az enyém hajolt sajna kicsit.Régebben találtam itt egy fickót aki telókkal foglalkozott,helyrehozott és javított.A munkája nagyon jó volt.vagy ha nem akkor vmi nem horror áron kellene a mocimba ami ...Hyosung gt650r.
Sziasztok! Eladó egy Boehm szinkronteszter
A mérőórák kerete védi a műszert ütéstől, eséstől.
Az egyszerű, csavaros 0 érték beállítás segíti a pontos mérést.
A szett tartalma:
Neoprén csövek
Védő műanyagok
Egyszer használt állapotban, Új ára 42000Ft!
Ára: 15000Ft!
Sziasztok.
Kormányvégsúlyt keresek.Ha van valakinek elfekvőben vagy tudjátok hol lehet venni,(nem arany áron) írjatok!Alumínium nem jó,mert túl könnyű.Köszönöm.
dizy05@freemail.hu
Sziasztok! Ma motorozás után a telót le szerettem volna légteleníteni, ami sikerült is csak mikor tekertem vissza a csavar beletört. sikerült kitekernem, de egy új kellene. RMZ 450 K6 ról lenne szó. Valakinek nincs elfekvőben egy ilyen csavar, vagy hol lehet ilyet venni? pár fotót készítettem, várom a segítségeteket!
Sziasztok! Nagy szükségem lenne 40db 200mm hosszú 3,5mm átmérőjű görbe végű küllőre! Sehol nem találok, ha valaki tudna ebben segíteni hálám örökre üldözné!
Eladó Sport dobok és összekötőcsövek, átalakítók.
sportdob@gmail.com
Üdvözlök mindenkit!
Nekem segítség kéne van egy suzuki king quad ltf 300-asom
És jeladó baja van!Azt lehet hejetesiteni másik jeladóval kisebb tejesitményü motoréval?Mert ebbe valót külön nem lehet kapni csak csak tekercsekkel együtt.Az meg 80-rugó de nekem csak a jeladó kéne!Jó lenne ha valaki tudna segíteni tanáccsal alkatrésszel!
Előre is köszönöm!
Üdv Zoli!
2.000.Ft.
sportdob@gmail.com
A mérőórák kerete védi a műszert ütéstől, eséstől.
Az egyszerű, csavaros 0 érték beállítás segíti a pontos mérést.
A szett tartalma:
Neoprén csövek
Védő műanyagok
Egyszer használt állapotban, Új ára 42000Ft!
Ára: 15000Ft!
Kormányvégsúlyt keresek.Ha van valakinek elfekvőben vagy tudjátok hol lehet venni,(nem arany áron) írjatok!Alumínium nem jó,mert túl könnyű.Köszönöm.
dizy05@freemail.hu
Köszi,
6500 Ft
sz.schliemann@indamail.hu
Van még pár apróság.
Mire lenne szükséged?
sportdob@gmail.com
fontos!
Nekem segítség kéne van egy suzuki king quad ltf 300-asom
És jeladó baja van!Azt lehet hejetesiteni másik jeladóval kisebb tejesitményü motoréval?Mert ebbe valót külön nem lehet kapni csak csak tekercsekkel együtt.Az meg 80-rugó de nekem csak a jeladó kéne!Jó lenne ha valaki tudna segíteni tanáccsal alkatrésszel!
Előre is köszönöm!
Üdv Zoli!