ALKATRÉSZEK:hengerek. főtengelyek.váltók.kuplungok.teleszkópok.ülések.lámpák.vázak.e
lektronikák.álló.forgórészek.deknik.blok felek.kerekek.hütők.minden típusu alkatrészek A FENTIEKBEN EMLITETT ÉS NEM EMLITETT MOTOROK ALKATRÉSZEI BONTOTT HASZNÁLT ALKATRÉSZEK ELADÓK, BESZERELÉSI GARANCIÁVAL.POSTÁZOK.IS BÁR HOVA EGYARÁNT KÜLFÖLDRE IS. FELESLEGES ALKATRÉSZÉT BESZÁMOLOM
Sziasztok !
Érdeklődni szeretnék hogy nincs-e valakinek használaton kívüli 525 lánca , 3 szemre lenne szükségem ugyanis nagyobb lánckereket raktam hátra ez a pár szem hiányzik. Újat azért nem akarok venni mert nem sokat volt használva a jelenlegi láncom.
Ha valaki tud segíteni írjon a címemre, megbeszéljük !
k.csilla151@gmail.com
Előre is köszönöm !
Kihasználatlanság miatt eladó az alábbi supermoto fékrendszer:
Performance Technology 16 mm-es radiális főfékhenger, tél folyamán gyári felújítókészlettel felújítva, gyári KTM féklámpakapcsolóval: 35000 Ft;
1300 mm hosszú gyári KTM fékcső: 12000 Ft;
Braking 4 dugattyús féknyereg, tavaly szezon előtt gyári felújítókészlettel felújítva, jó állapotú AP Racing fékbetétekkel: 30000 Ft.
Vagy az egész egyben, 320 mm-es úszóágyazású, újszerű állapotú (4,9 mm vastag) féktárcsával: 99000 Ft.
eladó 2 db akrapovic kipufogó, így vettem őket, nem szedtem szét nem vágtam le belőle, azt megtették az előző tulajok. használtak, a rövidebb 60-as összekötőcsőre valót inkább pálya használatra ajánlom, a matricás kisebb összekötőcsőre való csendesebb, ahhoz tudok adni összekötőcsövet is. a rövid 60-as 15 000 ft a hosszabb matricás 20 000 ft. összekötőcső titán 8000 ft. csere köszönöm nem.
'98-as ZX-9R, nem zár el a benzincsap rendesen, kellene bele a tekerő alatti gumi, ha tudnál ebben segíteni. Üdv.
Kawasaki zxr 750 első tarcsa eladó.
Gumiharang fekete színben jó állapotban olyan méretben ami felmegy Honda Dominátorra?
http://motoralkatreszek.blogsp... A LINKBE BŐVEBB INFORMÁCIÓKAT TALÁL.
ALKATRÉSZEK:hengerek. főtengelyek.váltók.kuplungok.teleszkópok.ülések.lámpák.vázak.e
lektronikák.álló.forgórészek.deknik.blok felek.kerekek.hütők.minden típusu alkatrészek A FENTIEKBEN EMLITETT ÉS NEM EMLITETT MOTOROK ALKATRÉSZEI BONTOTT HASZNÁLT ALKATRÉSZEK ELADÓK, BESZERELÉSI GARANCIÁVAL.POSTÁZOK.IS BÁR HOVA EGYARÁNT KÜLFÖLDRE IS. FELESLEGES ALKATRÉSZÉT BESZÁMOLOM
érdeklődni telefonon 06304053450
Köszi.
Érdeklődni szeretnék hogy nincs-e valakinek használaton kívüli 525 lánca , 3 szemre lenne szükségem ugyanis nagyobb lánckereket raktam hátra ez a pár szem hiányzik. Újat azért nem akarok venni mert nem sokat volt használva a jelenlegi láncom.
Ha valaki tud segíteni írjon a címemre, megbeszéljük !
k.csilla151@gmail.com
Előre is köszönöm !
Fejidom cuccok is vannak hozzá?
ha esetleg lenne majd a későbbiekben, majd értesítlek!
Performance Technology 16 mm-es radiális főfékhenger, tél folyamán gyári felújítókészlettel felújítva, gyári KTM féklámpakapcsolóval: 35000 Ft;
1300 mm hosszú gyári KTM fékcső: 12000 Ft;
Braking 4 dugattyús féknyereg, tavaly szezon előtt gyári felújítókészlettel felújítva, jó állapotú AP Racing fékbetétekkel: 30000 Ft.
Vagy az egész egyben, 320 mm-es úszóágyazású, újszerű állapotú (4,9 mm vastag) féktárcsával: 99000 Ft.