Eladó Sport dobok és összekötőcsövek, átalakítók.
Arrow, Raptor Bódis, Termignoni Leo Vince... stb
Információkért és árakért keres telefonon vagy emailben.
sportdob@gmail.com
Sziasztok. 2007-es Suzuki Rmz 250hez keresek első felni. Bármilyen formában (csak a felni-küllőkkel-stb.), mert az enyém oldalfala 1 helyen elrepedt. Tudtok segíteni, hogy hol keresek?
Üdv mindenkinek keresek gsxr 600 k1 fejidomot, plexit, jobbos kormányt , szívatóbovdent,és egy cbr900rr jobb első indexet tartó műanyag betétet.ha valaki tud ilyet ne kérem jelezze felém
Kymco Quannon -hoz szeretnék hátsó lánckereket, de eddig ahány üzletben jártam mindenhol JT katalógusból nézték...
amiben nincs benne csak elsö lánckerék.
Honnan tudnám Mo-n beszerezni, esetleg esztergáltatnom kellene egy szüz kereket?
1999-2003-ig gyártott Yamaha YZF r6-os motorblokkot bontok,a dugók,és hüvelyeken kívül minden használhazó állapotban van.Főtengely,hengerfely,karbisor,szelepdekni,kuplung,sebváltó,önin
dító,stb.
Zsír új,enduróra vettem de nem lett felrakva.
7000 Ft
bali105gsxr@gmail.com
Elvőlámpa
Elsőfelni.
akinek van jelezze.
köszönöm!
06706574245
Arrow, Raptor Bódis, Termignoni Leo Vince... stb
Információkért és árakért keres telefonon vagy emailben.
sportdob@gmail.com
Suzuki GSX-R K3-ra keresek jobb első indexet,gyárit. Jöhetnek az ajánlatok,rohamozzatok vele
Olajos kuplung szett (Ducati) 12000Ft.
Heloó!
929-eshez tank érdekelne, ha törött, nyomott, zúzott, nem baj, mert át lesz alakítva (kalapálva, hegesztve, fényezve).
Köszi!
Kymco Quannon -hoz szeretnék hátsó lánckereket, de eddig ahány üzletben jártam mindenhol JT katalógusból nézték...
amiben nincs benne csak elsö lánckerék.
Honnan tudnám Mo-n beszerezni, esetleg esztergáltatnom kellene egy szüz kereket?
http://www.kepesmotor.hu/elekt...
Van blokkunk, kipróbálható. Keress vagy adj egy elérhetőséget és felhívlak
Üdv: Andi
Koszi a segitseget ;)
dító,stb.