Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor csörögj. . 70/6321-829
Köszi!

Meggondolom.
Kicsit messze laksz ahhoz hogy átugorjak felpróbálni hogy egyáltalán fel tudom-e tenni.
Megkeresem neked
1.1 önindító dekni 10000ft.Féktárcsa 20000-25000ft.Írj telefonszámot
gyariban (illetve JWT-ben) 49-es a legnagyobb.
es az a baj, elsoben sincs kisebb...

ha ennel nagyobb kell valoszinuleg tenyleg csinaltatas
van c 1998 kawa hátsó tengelyed minden sallangjával együtt középső távtartó mert.... 2000 évjárat vastagabb 6" felni egyéb
Gyorsgázt keresek 1bowdenest.
üdv! egy yamaha 5JJ-s faragott hasidomot tudok ajánlani a motorodra.
cirka 2000-2002- es R1 -ről származhat, a fireblade felirat ne tévesszen meg egy 900rr-es szolgált eddig. 6000 ft.
üdv! nem vettem észre hogy kérdezted, nekem sem a gixeres cimborámnak sincs olyan alkatrésze, de valahol a nyírségben újra tombol gixer 1.1 -750 láz ott talán tudnak segíteni, megkérdezem az elérhetőségüket.
Szeki!a 9-es fórumban már kérdeztem,de szerintem nem vetted észre:bandit,gsxr 1100 önindító oldali deknid nincs véletlen?meg féktárcsa 310mm bandit?
Elkelt.
Egy ilyen hasidom kellene az Fz-mre, csak azt nem tudom hogy fel tudom-e tenni rá hogy normálisan nézzen ki.
Mennyit kérsz érte?
Honda cbx750f alkatrészei eladók.zoli_motor@freemail.hu
2007-es CBR 600RR PC40 (38mm)-hez PP tuning kormány eladó.
Teljesen új még dobozban!
Helló!

Dellorto 36-os karbim van ha érdekel 12eFt.

Üdv
Hali Tomi! Meg van még az első lámpa?
kawasaki zx6r 98-99 gyári plexi 5000 ft.
víz szivattyúk feszítők eladók.
suzuki gsxr 750 srad főtengely hengersor motorház hengerfej olajszivattyú olajteknő vezérlés eladó. árat te mondj, vicces 1-ft-os ajánlatokat mellőzzük.
yamaha fzr 1000 összekötőcső a kép szerint eladó, bilincs tömítés rajta/benne. 4000 ft.
feltételezhetően yamaha fz 750 vezérműtengelyek pár rögzítővel és vízcsővel eladó. 2000 ft az egész képen látható alkatrész+ posta.
Helló! Suzuki Tl 1000s-hez keresek tükröket.SOS-be Köszi
Sziasztok eladó egy RENTHAL CROSS KORMÁNY MEG EGY ACERBIS kézvédő!
a kézvédő még motoron nem volt, meg vettem öket de sajna nekem nem passzol egyik sem!egyben vagy külön külön is eladók!
Képet e-mailben küldök
Érdeklödni ezen a számon: 0630 99 42 278
Eladó Sport dobok és összekötőcsövek, átalakítók.
Arrow, Raptor Bódis, Termignoni Leo Vince... stb
Rendelhető ÚJ Two-Brothers és Pro Circuit dobok!
Információkért és árakért keres telefonon vagy emailben.
sportdob@gmail.com