Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Krauser K2 tartót keresek. Köszönöm , zoltan.pasqualini@gmail.com
helló zx6r hátsó idomot keresek lámpával.
Sziasztok!1998-as Yamaha R1-hez keresek faridomot, üléssel hátsó lámpával! ha tud Valaki valamit dobjon egy e-mailt! /takacs.erik85@gmail.com/ Előre is kösz!
SV 400 karburátort vennék (torokátmérő: 36mm).
//kiskoji@gmail.com//
szia van dekni érd 06209144286
Üdv! Kuplung munkahenger a csővel, tömlővel érdekelne.
Helló,
Keresek 2003 Suzuki XF 650 Freewind első lámpát (projektoros)
Üdv! Kuplung munkahenger a csövekkel, tömlővel érdekelne.
hello,meg van még a power? :)
Eladó!
8.000.- I:Á!
kawasaki zx6R jobb kormánycsutka kép szerinti állapotban eladó.
kawa állítható kuplung kar és fékkar eladó. állapot a képen.
nissin első fék kar valószínűleg zx6R -ből 2005-től a kép szerinti állapotban a végén minimális kopással eladó. kép szerinti állapot, nem görbe. egy jó ajánlat viheti.
Honda VFr műszerfal fordulatszámmérő rakoncátlankodik a többi egység hibátlan 15e ért eladó!
Most kaptam az infot hogy az az alátét a szeleprugó alatt van...
Na ennyit arról a hőskanról akitől vettem,GYŐR-ből. Direkte kihangsúlyozom hátha valaki ráismer a kamugyáros kamuszerelős felújított vezérműtengelyes emberkére,akkora hős szerelő rakta össze ezt a motort aki képes volt a vezérműtengely lánckerék felé nyitott csapágyat tenni ezért a tengely helyett lefolyt az olaj az alsó részbe aztán eladta nekem mint felújított vezérműtengelyest,és most meg ez a szelepes móka..mi jöhet még....alattam fog széthullani?
honda XL 250R de szerintem az összes XL ilyen lehet
Második szomszéd lakatos esztergályos azt mondja a gépei kései kopottak nem elég pontosak ehez meg köszörülve van stb..
Anyagban is edzett extra valami gondolom.
Milyen motorba?
Esztergálni?
honda szeleprugó alátétet keresek 17mm belső átmérő 1mm vastagság
Sziasztok
Suzuki tl 1000 r hez keresek jobb lábtartót S.o.S
Köszi :)
Szasztok!
Eladó teljes komplett idomszett (2004-2005 zx10r) ...fekete szìnben (sérülésmentes) első hátsó lámpával,indexekkel, gyári rendszámtáblatartó gyári hátsó indexekkel első hátsó ülés + üléspúp szeretném egyben eladni, külön külön nyilván drágábbak a darabok
Vegyétek vigyétek.
Emilcímem : bozany.gabor@gmail.com
Telo: 0036306577086
sziasztok
suzuki rg 125-ös 93-as évjárathoz keresek
dugót és power szelepet, vagy komplett hengert.
Sziasztok!
1994-es Kawasaki ZXR400-hoz keresek 17-es, elsősorban hátsó felnit 160/60r17 gumihoz. Adott esetben első-hátsó felni is érdekel. Ha valakit érdekel cserébe tudok adni 18-as hátsó felnit.