Sziasztok!1998-as Yamaha R1-hez keresek faridomot, üléssel hátsó lámpával! ha tud Valaki valamit dobjon egy e-mailt! /takacs.erik85@gmail.com/ Előre is kösz!
nissin első fék kar valószínűleg zx6R -ből 2005-től a kép szerinti állapotban a végén minimális kopással eladó. kép szerinti állapot, nem görbe. egy jó ajánlat viheti.
Most kaptam az infot hogy az az alátét a szeleprugó alatt van...
Na ennyit arról a hőskanról akitől vettem,GYŐR-ből. Direkte kihangsúlyozom hátha valaki ráismer a kamugyáros kamuszerelős felújított vezérműtengelyes emberkére,akkora hős szerelő rakta össze ezt a motort aki képes volt a vezérműtengely lánckerék felé nyitott csapágyat tenni ezért a tengely helyett lefolyt az olaj az alsó részbe aztán eladta nekem mint felújított vezérműtengelyest,és most meg ez a szelepes móka..mi jöhet még....alattam fog széthullani?
Második szomszéd lakatos esztergályos azt mondja a gépei kései kopottak nem elég pontosak ehez meg köszörülve van stb..
Anyagban is edzett extra valami gondolom.
Szasztok!
Eladó teljes komplett idomszett (2004-2005 zx10r) ...fekete szìnben (sérülésmentes) első hátsó lámpával,indexekkel, gyári rendszámtáblatartó gyári hátsó indexekkel első hátsó ülés + üléspúp szeretném egyben eladni, külön külön nyilván drágábbak a darabok
Vegyétek vigyétek.
Emilcímem : bozany.gabor@gmail.com
Telo: 0036306577086
Sziasztok!
1994-es Kawasaki ZXR400-hoz keresek 17-es, elsősorban hátsó felnit 160/60r17 gumihoz. Adott esetben első-hátsó felni is érdekel. Ha valakit érdekel cserébe tudok adni 18-as hátsó felnit.
//kiskoji@gmail.com//
Keresek 2003 Suzuki XF 650 Freewind első lámpát (projektoros)
8.000.- I:Á!
Na ennyit arról a hőskanról akitől vettem,GYŐR-ből. Direkte kihangsúlyozom hátha valaki ráismer a kamugyáros kamuszerelős felújított vezérműtengelyes emberkére,akkora hős szerelő rakta össze ezt a motort aki képes volt a vezérműtengely lánckerék felé nyitott csapágyat tenni ezért a tengely helyett lefolyt az olaj az alsó részbe aztán eladta nekem mint felújított vezérműtengelyest,és most meg ez a szelepes móka..mi jöhet még....alattam fog széthullani?
Anyagban is edzett extra valami gondolom.
Suzuki tl 1000 r hez keresek jobb lábtartót S.o.S
Köszi :)
Eladó teljes komplett idomszett (2004-2005 zx10r) ...fekete szìnben (sérülésmentes) első hátsó lámpával,indexekkel, gyári rendszámtáblatartó gyári hátsó indexekkel első hátsó ülés + üléspúp szeretném egyben eladni, külön külön nyilván drágábbak a darabok
Vegyétek vigyétek.
Emilcímem : bozany.gabor@gmail.com
Telo: 0036306577086
suzuki rg 125-ös 93-as évjárathoz keresek
dugót és power szelepet, vagy komplett hengert.
1994-es Kawasaki ZXR400-hoz keresek 17-es, elsősorban hátsó felnit 160/60r17 gumihoz. Adott esetben első-hátsó felni is érdekel. Ha valakit érdekel cserébe tudok adni 18-as hátsó felnit.