Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

190/50-r17
120/70- r17
76450.-ft giannelli, itt megtalálod
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Helo mien gumi kellene?
Egyébként Tállya (Gönctől nem messze található település) polgármestere állítólag küldött egy doboz Göncibarackot Barack Obamának, amikor megválasztották...okos.
elolvastam rajta h gönci barack----elkezdtem értelmezni azta szót hogy gönc-------aztán én nemtudtam h onnan küldteda csomagot mert nem olvastam a csomagon hogy aza címed! de viszont beugrott egy msáik név egyből ami tökre idevág--de nekérdezd hogy hoygan..az pedig a BARACK OBAMA VOLT!
gönci barack
remélem nem vakul meg tőle a cimborám! remélem nem NITRO-GLICERIN van benne....azt mikor lecsavarja a kupakat akkor felrobban!
oké . aki iszik mint én, az szeretni fogja
köszi szépen rendes tőled----de az az igazság hogy antialkoholista vagyok--én alkoholt max sütéshez használok vagy főzéshez!
szerintem motorszerelőmnek fogom ajándékozni egy másik flaskába----
jaja , ha ízlik és kell szólj itt a fórumon már jópár embernek vagyok a beszállítója

a csavar meg ha mégis kell, szólj és azonnal küldöm természetesen ingyen
Sziasztok! Aprilia sportcity 125-höz keresek kipufogót! Köszi
szia.....aham szóval te iylen NAGY-KISTERMELÓ VAGY MI! amugy nembaj ha ottmaradt mert szerintem eloxált csavarokat rakok bele...az szépen fog világíttani benne----
szívesen. de két csavar itt maradt, most látom
az meg saját főzés saját fákról
mid van ?kokenyimre@hotmail.com it érsz el
imre vagyok önitod van külgy képet és telcsiszámot viszahivlak kokenyimre@hotmail.com
Honda XL tank + ülés 10e ért valakinek?
tanksapkával kulccsal sérülésmentes a tank!
Illetve Dominator váz! 8e ért!
Esetleg sport motor gumi csere érdekel!
nekem önindito és rásegitö egység kéne honda cbx 750 f hez kinek van képet külgyetek megegyezünk viszahivlak számot külgyetek csövikokenyimre@hotmail.com
szia most jött meg 15 perce a csomi-----köszi az ajándékot.... tefőzted? amugy sokkal szebb mint amire számítottam--mégeccer köszi
kx 250 komplett kuplung eladó, ha valakit érdekel. Kosár-belső tányér-kinyomó fedél-rugók- fémlamellák van kopólamella is, de az külön alku tárgya. Az alkatrészek külön-különis eladók! Vannak még léptetővilláim-renthel kormány-polini carbon membránlap /vágható 0.4mm/-programtengely stb... OLCSÓN!
2007 2008 honda cbr 600 rr hez keresek sportdobot.....
képet árat ide kérnék
jafobaby901(kukac)citromail.hu
köszi
jajj, a képek
Sziasztok!

A Hornet alkatrészei eladóak
üdv. eladó 92-es kawasaki zzr 400-as bontott alkatrészek. 0620/992-4528 pestmegye
Üdv.

Piacra dobtam pár feleslegessé vált motor alkatrészem.
Karácsonyra való tekintettel le is akcióztam de ezeket az árakat még akár lehet csökkenteni ha komolyan érdekel valakit.
Szóval amiről beszélek:

- 250*5,5mm-es féktcsa (5000)
- 18-as acélfelni + elsőagy hozzá (8000)
- Aprilia rs trapézlámpa (4000)
- Aprilia légbeömlő fedél (3000)
- Simson sárvédő pár új (3000)
- Simson váz elemek
- Csepel D elsővilla (4000)
- Kárpátia tank és hátsólámpa. (3000)

Bővebb információért keress bátran képeket e-mailbe küldök.