BUÉK! Nem mondom, hogy jó mert nem jó, hogy figyelmen kívül hagytad az érdeklődést, de hallod írj már légyszives egy darab összetett mondatot, hogy mennyi lenne az ára milyen állapotban van és mekkora a csapágy benne esetleg telefonszámot mert így sosem érünk a végére.. A cím pedig zotyavfr@freemail.hu
Keresek R6R komplett elejét,vagy Cbr600rr (fordított) ,villák villanyakak,radiális alsó felső fékek,féktárcsa kormány(.kerék kérdéses)
ha valakinek van eladó kérem jelezze,ár és fényképekkel!
Köszi
jakabracing@gmail.com
valakit érdekell brembo felnik? vagy ha kell akkor kompleten mindenel együtt! könyű fémfelnik! akár sm szetnek is jó!
tel.06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Sziasztok!
2002-es gsx-r 600-as omra kellene Nekem Első féktárcsa!
Esetleg nem tudna valaki ebben segíteni hol tudnék elfogatható árban venni?
Előre is köszi
Üdv.
csáó nem tom h jó helyen járok e mert nem vagyok nagyon fórumos de lenne olyan kérdésem hogy, tavasszal szeretnék venni Yamaha fzr250-eset és azt hallottam hogy nemigazán van hozzá már motorikus alkatrész és ha van is elég drágán ,igaz ez? köszi
1997-es CBR900RR-hez keresek Felsővillahídat vagy a 92-95-ös évjárathoz alsó felsőt. A bontós árakkal tisztában vagyok akinek útban van egy ilyen engem érdekelne. Magyarul csilliárdokat nem szeretnék érte fizetni. zotyavfr@freemail.hu a cím
3500.-
8000.-
tel:06307316232
Eladó egy teljesen hibátlan 18-as felni és elsőagy.
A felni nincs repedve, hajolva, felütve.
Az agyba új csapágyak vannak.
Van még:
- új simson karburátor
- simson légszűrőház
- csepel D elsővilla
- sison vázelemek.
Boldog Új Évet Mindenkinek!
Egyenlőre alkatrészbeszerzésen vagyok :)
www.motoroswebaruhaz.hu
Keresek R6R komplett elejét,vagy Cbr600rr (fordított) ,villák villanyakak,radiális alsó felső fékek,féktárcsa kormány(.kerék kérdéses)
ha valakinek van eladó kérem jelezze,ár és fényképekkel!
Köszi
jakabracing@gmail.com
tel.06307316232
2002-es gsx-r 600-as omra kellene Nekem Első féktárcsa!
Esetleg nem tudna valaki ebben segíteni hol tudnék elfogatható árban venni?
Előre is köszi
Üdv.
Teljes oldalidom(gyári verzió)25000Ft.
N-es hűtővédő 10000Ft.
Üléspúp 8000Ft(GSXR stílusú).
Mind üvegszállas műgyantából készült új fényezetlen idom.
06303210309 bali105gsxr@gmail.com