Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eladó müszer falak 06309492804
Továbbra is aktuális a dolog.
KTM első felni , dobfékes...

3500.-
zárható doboz robogókhoz...
8000.-
Holnap megmérem a csapágyat és megírom,meg a többit is!
BUÉK! Nem mondom, hogy jó mert nem jó, hogy figyelmen kívül hagytad az érdeklődést, de hallod írj már légyszives egy darab összetett mondatot, hogy mennyi lenne az ára milyen állapotban van és mekkora a csapágy benne esetleg telefonszámot mert így sosem érünk a végére.. A cím pedig zotyavfr@freemail.hu
Halihó! BUÉK! Bocsi,hogy figyelmen kívűl hagytam a kérdésed,tényleg elkerülte a figyelmem!
50ccm -s robogo alkatrészek eladók és aprilia af1,rs,rx,tuareg, és sport pro idomok! és akatrészei!
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
nincsen válla 4.2mm mértem . 35ezer a pár. üdv gyula
Üdv.

Eladó egy teljesen hibátlan 18-as felni és elsőagy.
A felni nincs repedve, hajolva, felütve.
Az agyba új csapágyak vannak.

Van még:
- új simson karburátor
- simson légszűrőház
- csepel D elsővilla
- sison vázelemek.

Boldog Új Évet Mindenkinek!
Szeva Zoli
Egyenlőre alkatrészbeszerzésen vagyok :)
Mi a fenét építessz? 500-as NSR-t?
Üdv

Keresek R6R komplett elejét,vagy Cbr600rr (fordított) ,villák villanyakak,radiális alsó felső fékek,féktárcsa kormány(.kerék kérdéses)
ha valakinek van eladó kérem jelezze,ár és fényképekkel!
Köszi
jakabracing@gmail.com
Pálya farokidom Kawasaki zx6r-ről 98-99-évj sérülés mentessen ahogy a képen van 10e ft.Érd:keki@euromail.hu
Nekem lehet, h lenne. Írj egy mail-t, és írom a részleteket.
valakit érdekell brembo felnik? vagy ha kell akkor kompleten mindenel együtt! könyű fémfelnik! akár sm szetnek is jó!
tel.06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Na maradjunk annyiban, hogy ha tavaszig nem adod el akkor elugrok és rápróbáljuk a motorra, ha meg jó akkor megbótoljuk!
Sziasztok!
2002-es gsx-r 600-as omra kellene Nekem Első féktárcsa!
Esetleg nem tudna valaki ebben segíteni hol tudnék elfogatható árban venni?
Előre is köszi
Üdv.
Eladó Sv idomok!
Teljes oldalidom(gyári verzió)25000Ft.
N-es hűtővédő 10000Ft.
Üléspúp 8000Ft(GSXR stílusú).
Mind üvegszállas műgyantából készült új fényezetlen idom.
06303210309 bali105gsxr@gmail.com
köszi szépen :S sajna
Nem a legjobb választás. Nem találsz hozzá semmit...
csáó nem tom h jó helyen járok e mert nem vagyok nagyon fórumos de lenne olyan kérdésem hogy, tavasszal szeretnék venni Yamaha fzr250-eset és azt hallottam hogy nemigazán van hozzá már motorikus alkatrész és ha van is elég drágán ,igaz ez? köszi
szia van hozzá alkatrészem ha érdekel hivj 06209352002
1997-es CBR900RR-hez keresek Felsővillahídat vagy a 92-95-ös évjárathoz alsó felsőt. A bontós árakkal tisztában vagyok akinek útban van egy ilyen engem érdekelne. Magyarul csilliárdokat nem szeretnék érte fizetni. zotyavfr@freemail.hu a cím