Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.Egy 97-es Aprilia Sr 50 Old Replica-hoz keresek 1 pár idomot,konkrétan az óracsoport körüli idomot ill. az első orr idomot(ez még a régebbi dupla hűtőmaszkos kivitel).Ha tudtok véletlen ilyenről,lécci szóljatok.
Előre is köszönöm.
semmi ilyesmi. a nagy dobozban lesz egy kisebb, azt majd óvatosan nyisd ki, ne vágj bele . olajat leeresztettem, meg ilyen pattogós nejlonba tekertem a telókat. holnap feladom
figyelj cimbi.....vedd fiygelembe a méreteimet..180 cm 66 kg...vagyok--
nálam sem nagyobbat sem nehezebbet -sem erősebbet ne rejts a dobozba mert nincs az az isten hogy elkapjam az 1 emeletena panelban ha kiszökik és iylenkor kirakjam erővel a meleg panelból a hideg udvarra! csak sunnát küldhetsz !de max 170 cm magasat nagyobbat már ne mert azoktól félek
Bocsi egy dolgot elfelejtettem, mert már én is így vettem a motort. az egyik villahídba bele van szakadva 1 csavar a szerelődnek nem hiszem hogy gondot fog okozni a kiszedése. én így használtam . Remélem nem gond, meg a szimeringet is oda adom ami kb 7 ezer ft be került
generátor
[6] 2009. szeptember 23. 16:10
Tekercselés: villanymotorok, generátorok és önindítók, szivattyúk, trafók javítása.
Tekercselő javít gépjármű generátort, önindítót (személy-tehergépjármű, motorkerékpár, erőgépek stb), klímakuplung-tekercset, ablaktörlő, fűtő, szervo - motorokat, egy-és háromfázisú motorokat.
Az alkatrészek cseréje postai úton megoldott:
Cím: Doka Sándor
3600 Ózd
Gábor Áron út 11. sz.
Korlátlan jótállást vállalok, 5 munkanap alatt elvégezve.
További részletek az alábbi weboldalon: http://indukcio.uw.hu/
Telefon: 06 30 262 5500
E-mail:dsanci@freemail.hu
Irányár (Ft): 10000 Ft
tessék ez volna a cím!sok sikert..amugy szerintem az emiledre pedig kapod az értesíttést ha bejelölted a kis négyzetben a pipával azt hogy kapj értesíttést ha neked írnak a te nevedre---már elküldtem eccer a címet de ittvan mégeccer-----amugy nézd meg az emiljeidet is oksa? :)
MÓVÁRIDRZ! nagyon megköszönném ha be tudnád linkelni, még sose fórumoztam, ez az első alkalom :) hát ha 15 ezerért meg tudják csinálni, akkor nagyon boldog leszek :) voltam amúgy ilyen tekercserlős helyen, de az ürge azt mondta, hgoy gyújtást nem csinál, mert túl vékony a drót, és ehhez vmi gép kell ami neki nincs.. de ha te tudsz egy embert akinek van és csinál ilyent, akkor az szuper :)
szia-----nálunk van iylen bolt ahol 0.5 ös vastagságú klingelit lapot lehet venni....motorszerelő haverom is pont azt rakott most saját maga szimójába mert a bolti tömíttések már elég gyenge minőségüek....3600ft per négyzetméter--frankón kivágod--3 óra alatt kivágod az összeset ami hozzá kell precízen és megmarad még majdnem háromnegyed négyzetmétered--azt meg elrakod későbbre---
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.Egy 97-es Aprilia Sr 50 Old Replica-hoz keresek 1 pár idomot,konkrétan az óracsoport körüli idomot ill. az első orr idomot(ez még a régebbi dupla hűtőmaszkos kivitel).Ha tudtok véletlen ilyenről,lécci szóljatok.
Előre is köszönöm.
Gyári új 33000ft bontott 20000ft
Használt vagy új?
Gyári Suzuki vagy utángyártott?
CDI kérdés.
Keresem a speedman@invitel.hu srácot, az email címe megszűnt.
CDI gyújtásokat árult. MC16-hoz keresek CDI dobozt és neki volt.
nálam sem nagyobbat sem nehezebbet -sem erősebbet ne rejts a dobozba mert nincs az az isten hogy elkapjam az 1 emeletena panelban ha kiszökik és iylenkor kirakjam erővel a meleg panelból a hideg udvarra! csak sunnát küldhetsz !de max 170 cm magasat nagyobbat már ne mert azoktól félek
[6] 2009. szeptember 23. 16:10
Tekercselés: villanymotorok, generátorok és önindítók, szivattyúk, trafók javítása.
Tekercselő javít gépjármű generátort, önindítót (személy-tehergépjármű, motorkerékpár, erőgépek stb), klímakuplung-tekercset, ablaktörlő, fűtő, szervo - motorokat, egy-és háromfázisú motorokat.
Az alkatrészek cseréje postai úton megoldott:
Cím: Doka Sándor
3600 Ózd
Gábor Áron út 11. sz.
Korlátlan jótállást vállalok, 5 munkanap alatt elvégezve.
További részletek az alábbi weboldalon:
http://indukcio.uw.hu/
Telefon: 06 30 262 5500
E-mail:dsanci@freemail.hu
Irányár (Ft): 10000 Ft
tessék ez volna a cím!sok sikert..amugy szerintem az emiledre pedig kapod az értesíttést ha bejelölted a kis négyzetben a pipával azt hogy kapj értesíttést ha neked írnak a te nevedre---már elküldtem eccer a címet de ittvan mégeccer-----amugy nézd meg az emiljeidet is oksa? :)