Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kawasaki gpz750-550 alaktrészek sok minden pl:kipróbálható 550-es blokk karbisor és leömlők nélkül 45e ft.Érd:keki@euromail.hu
sziasztok!keresek... kawasaki z750-hez használt hütő idomot(spoilert)2004-ES model ha van irjatok vagy hivjatok..0630 543 2914 kössz
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.Egy 97-es Aprilia Sr 50 Old Replica-hoz keresek 1 pár idomot,konkrétan az óracsoport körüli idomot ill. az első orr idomot(ez még a régebbi dupla hűtőmaszkos kivitel).Ha tudtok véletlen ilyenről,lécci szóljatok.
Előre is köszönöm.
Sziasztok.. Keresek suzuki rm 125-öshöz bontott alkatrészt :) Ha tudtok irjatok ide v email-re : motoreger01@citromail.hu
Szia!

Gyári új 33000ft bontott 20000ft
nincsmit.......
dejó h. leírtad,pont őt kerestem! :)
Hello!

Használt vagy új?
Gyári Suzuki vagy utángyártott?
Sziasztok!
CDI kérdés.
Keresem a speedman@invitel.hu srácot, az email címe megszűnt.
CDI gyújtásokat árult. MC16-hoz keresek CDI dobozt és neki volt.
de, mindenki látta....
a rozmárosat ategnapi beszólásom miatt írtam,lehet hogy van aki nem látta a tegnapi párbeszédet nemtom........
ok köszi szépen--
rozmárral rábaszol....az csak magát szopja, bizonyított.....ha csak nem arra gerjedsz, hogy animal masztit nézel.......
semmi ilyesmi. a nagy dobozban lesz egy kisebb, azt majd óvatosan nyisd ki, ne vágj bele . olajat leeresztettem, meg ilyen pattogós nejlonba tekertem a telókat. holnap feladom
figyelj cimbi.....vedd fiygelembe a méreteimet..180 cm 66 kg...vagyok--
nálam sem nagyobbat sem nehezebbet -sem erősebbet ne rejts a dobozba mert nincs az az isten hogy elkapjam az 1 emeletena panelban ha kiszökik és iylenkor kirakjam erővel a meleg panelból a hideg udvarra! csak sunnát küldhetsz !de max 170 cm magasat nagyobbat már ne mert azoktól félek
vagy egy támadó menyét
egy igazi sunna aki megdug ha kiynitoma dobozt? de valami kerek mellű sunnát okkás?! vagy rozmárt!
ok. teszek bele neked egy kis meglepit ezért !
fasza semmmi baj......nemgondám...csak küldjed majd had örüljek neki?
Bocsi egy dolgot elfelejtettem, mert már én is így vettem a motort. az egyik villahídba bele van szakadva 1 csavar a szerelődnek nem hiszem hogy gondot fog okozni a kiszedése. én így használtam . Remélem nem gond, meg a szimeringet is oda adom ami kb 7 ezer ft be került
okés köszi nagyon-nagyon szépen!
generátor
[6] 2009. szeptember 23. 16:10
Tekercselés: villanymotorok, generátorok és önindítók, szivattyúk, trafók javítása.
Tekercselő javít gépjármű generátort, önindítót (személy-tehergépjármű, motorkerékpár, erőgépek stb), klímakuplung-tekercset, ablaktörlő, fűtő, szervo - motorokat, egy-és háromfázisú motorokat.
Az alkatrészek cseréje postai úton megoldott:
Cím: Doka Sándor
3600 Ózd
Gábor Áron út 11. sz.
Korlátlan jótállást vállalok, 5 munkanap alatt elvégezve.
További részletek az alábbi weboldalon:
http://indukcio.uw.hu/
Telefon: 06 30 262 5500
E-mail:dsanci@freemail.hu
Irányár (Ft): 10000 Ft

tessék ez volna a cím!sok sikert..amugy szerintem az emiledre pedig kapod az értesíttést ha bejelölted a kis négyzetben a pipával azt hogy kapj értesíttést ha neked írnak a te nevedre---már elküldtem eccer a címet de ittvan mégeccer-----amugy nézd meg az emiljeidet is oksa? :)
MÓVÁRIDRZ! nagyon megköszönném ha be tudnád linkelni, még sose fórumoztam, ez az első alkalom :) hát ha 15 ezerért meg tudják csinálni, akkor nagyon boldog leszek :) voltam amúgy ilyen tekercserlős helyen, de az ürge azt mondta, hgoy gyújtást nem csinál, mert túl vékony a drót, és ehhez vmi gép kell ami neki nincs.. de ha te tudsz egy embert akinek van és csinál ilyent, akkor az szuper :)
köszi de komplett nem érdekel, csak bontott (működőképes), vagy új gyújtás
szia-----nálunk van iylen bolt ahol 0.5 ös vastagságú klingelit lapot lehet venni....motorszerelő haverom is pont azt rakott most saját maga szimójába mert a bolti tömíttések már elég gyenge minőségüek....3600ft per négyzetméter--frankón kivágod--3 óra alatt kivágod az összeset ami hozzá kell precízen és megmarad még majdnem háromnegyed négyzetmétered--azt meg elrakod későbbre---