Sziasztok motorosok a segítségeteket kérem aprilia rst 1000 futurához kellene vezérműlánc valami ólcsóbb mert a gyári 39000 ft segítségeteket előre is köszönöm email címem vadmotor@freemail.hu.
Gyári és utgy. KAWASAKI alkatrészek,kiegészitök,felszerelések(usa, japán belpiachoz is) . Teljes paletta qvad,motor,jet-ski,mule. MINDEN AMI KAWASAKI Minöségi kopó alkatrészek japán és olasz mkp-hoz! ÖHLINS és WP futóműszervíz minden típusra!
BRIDGESTON MOTRGUMIK BREMBO,EBC FÉK,KUPLUNGOK
Suzuki GSX-R 1000 K1-K4 kuplungszerkezetet, konkrétan:
- főcsapágy
- külső kosár
- belső kosár
- nyomólap
Esetleg a komplett is érdekel normális áron, bár a lamellákat és a rugókat nem szívesen venném meg, mert ami van az jó. Tehát a leírt fontossági sorrendben kellenének a cuccok. Csak jó állapotban levő alkatrészek érdekelnek.
sziasztok most indulo internetes bizniszem szeretném hirdetni.külföldön tartozkodom és motor alkatrészeket árulok interneten kersztül akit érdekel bármilyen lkisebb alkatrész vagy bármi az irjon a a tomi8402@freemail.hu email cimre.a motor pontos adatai és és az alkatrész feltüntetése kell.jelentösen olcsobb árakkal dolgozom mint othol.üdv mindenkinek Bálega Tamás
Üdv!
Érdekelne hogy a Givi dobozom kulcsa elveszett.... az utolsó volt( én hülye nem másoltattam már belőle)
Mi az ördögöt tegyek hoyg ne kelljen új dobozt venni?
A zárat sikerült kiszedni de kulcsot nem tudok hozzá szerezni.
Valaki segitsen mert meg bolondulok a hülyeségembe.
Egy web cím ahonnan rendelhetezk zárat vagy ahol tudok pót kulcsot kérni vagy valami please!
Honda VT 250F hez keresek tankot ami belül nem rozsdas: Ahogy néztem a cbx 550 es tankja hasonlo vagy olyat .
BRIDGESTON MOTRGUMIK BREMBO,EBC FÉK,KUPLUNGOK
Suzuki GSX-R 1000 K1-K4 kuplungszerkezetet, konkrétan:
- főcsapágy
- külső kosár
- belső kosár
- nyomólap
Esetleg a komplett is érdekel normális áron, bár a lamellákat és a rugókat nem szívesen venném meg, mert ami van az jó. Tehát a leírt fontossági sorrendben kellenének a cuccok. Csak jó állapotban levő alkatrészek érdekelnek.
Érdekelne hogy a Givi dobozom kulcsa elveszett.... az utolsó volt( én hülye nem másoltattam már belőle)
Mi az ördögöt tegyek hoyg ne kelljen új dobozt venni?
A zárat sikerült kiszedni de kulcsot nem tudok hozzá szerezni.
Valaki segitsen mert meg bolondulok a hülyeségembe.
Egy web cím ahonnan rendelhetezk zárat vagy ahol tudok pót kulcsot kérni vagy valami please!