Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok motorosok a segítségeteket kérem aprilia rst 1000 futurához kellene vezérműlánc valami ólcsóbb mert a gyári 39000 ft segítségeteket előre is köszönöm email címem vadmotor@freemail.hu.
Sziasztok!
Honda VT 250F hez keresek tankot ami belül nem rozsdas: Ahogy néztem a cbx 550 es tankja hasonlo vagy olyat .
helló! KTM lc4 hez van elsőféktárcsa felfogató csavarom gyári csomagban tiszta új eladom ha valakit érdekel!
Gyári és utgy. KAWASAKI alkatrészek,kiegészitök,felszerelések(usa, japán belpiachoz is) . Teljes paletta qvad,motor,jet-ski,mule. MINDEN AMI KAWASAKI Minöségi kopó alkatrészek japán és olasz mkp-hoz! ÖHLINS és WP futóműszervíz minden típusra!
BRIDGESTON MOTRGUMIK BREMBO,EBC FÉK,KUPLUNGOK
Cagiva mito evohoz keresek fejidomot lámpákkal, plexivel. Ajánlatokat várok. Köszi
Hello japan motorkerékpárok elsőteleszkóp javítását,szimeringcseréjét,egyengetését ,villahid nyakcseréjét vállalom CSAK TELEFONON ÉRDKLÖDJ 06209352002
Keresek

Suzuki GSX-R 1000 K1-K4 kuplungszerkezetet, konkrétan:
- főcsapágy
- külső kosár
- belső kosár
- nyomólap

Esetleg a komplett is érdekel normális áron, bár a lamellákat és a rugókat nem szívesen venném meg, mert ami van az jó. Tehát a leírt fontossági sorrendben kellenének a cuccok. Csak jó állapotban levő alkatrészek érdekelnek.
még van 2 narancssárga és 1 fekete kulcstartó 2500/db
sziasztok most indulo internetes bizniszem szeretném hirdetni.külföldön tartozkodom és motor alkatrészeket árulok interneten kersztül akit érdekel bármilyen lkisebb alkatrész vagy bármi az irjon a a tomi8402@freemail.hu email cimre.a motor pontos adatai és és az alkatrész feltüntetése kell.jelentösen olcsobb árakkal dolgozom mint othol.üdv mindenkinek Bálega Tamás
ezeket eladnám...........
úgy értem, a Givi kulcs pótolható , olcsóbb megoldás, mint dobozt cserélni.
Köszi, de semmi ilyesmim nincs szal valami olyan megoldás kellene ami teljesen a nulláról indul :P
ha van bármilyen Givi kulcsod, a komolyabb kulcsos üzletekben hozzá tudják lamellázni
Üdv!
Érdekelne hogy a Givi dobozom kulcsa elveszett.... az utolsó volt( én hülye nem másoltattam már belőle)
Mi az ördögöt tegyek hoyg ne kelljen új dobozt venni?
A zárat sikerült kiszedni de kulcsot nem tudok hozzá szerezni.
Valaki segitsen mert meg bolondulok a hülyeségembe.
Egy web cím ahonnan rendelhetezk zárat vagy ahol tudok pót kulcsot kérni vagy valami please!
hali a szám amit adtál nem jó :) írd meg mailbe adamrozsas@gmail.com
Kawasaki zx6r 98-99évj pályafarokidom.Műszálas,sérülés és javítás mentes,fényezve,matricázva,rögzítési pontok kifúrva.Ár:10e ft keki@euromail.hu
igen, az a hatkilós zizi.
ez az a 600as amit a srác vett meg töled aki itt volt a papirokért anno?
biztosan az, megmondom őszintén, h nem próbáltam, mert végül nem került fel az épített 600-as ZZR-re.
mind1, majd veszek rá 1et, ami még a kérdésem állitható
lehet, h kell hozzá venni bilincset, ez a 600-as CBR/ZZR mérete.
Király vagy, felmegy az enyémre, vagy vennem kell hozzá gyürüt, tudatlan vagyok sosem mértem meg a telószáramat.
ha tudod használni, ám legyen. úgy is pont ennyiért ment el a "gyakori méretű" gumi félretettem neked.
az uj gumik helyett elfogadnám