szerintem,ez nem aláajánlás!ő ennyit kér érte,és kész...........mert azért valljuk be,hogy az ember azért jól meggondolja mire ad ki ezreket!és szerintem ezzel Te is így vagy!miért vennél drágábbat,ha van olcsóbb.és lehet az olcsóból lessz a drága!mindenkitől kérnék képet,és eldöntöm melyik kell!a lábtartó is érdekel!meglesem,ha nekem jó,akkor leszz biznic!
igen,ez üzlet!nincs miért haragudni egymásra.mindenki annyiért adja a cuccait,amennyiért akarja,más kérdés,mennyiért veszik meg!lehet,ha nekem lenne,még 5ért is odaadnám! mert ugye szegénység van........
teso kerdezte van e valakinek, en valaszoltam 10 e van nekem is, ez nem a sportszerüsegröl szol teso, hanem penzröl, nekem it al a garazsba , inkab 10papirert adom oda nem ? ne vedd magadra, csak szoltam van nekemis. ennyi
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hozzátok 95-ös suzuki rmx 250-be kellene nekem első teleszkóp. Ha valakinek lenne azt nagyon megköszönném.Emil az adatlapon vagy 0630/716-5755 számon elértek. Bármikor.
Előre is köszönöm.
Helló s.o.s ha valaki tud zx9r 1995-96 alkatrész!
Karbisor.
Az enyém egyszerűen rossz dadog és senki nem tudja meg javítani.
ha valaki tudna segíteni pl egy karpi sort rá próbálnák és nem dadogna még a próba alkatrész használatért is fizetnék.
Szia GS500E progresszívrugót vennék, ma vagy holnap napközben tudunk-e találkozni?hunyadi1963@freemail.hu
70/31 99 222
aláajánlani másnak teljesen elfogadott a mai világban ...
tesó.
a különbség a felfogásban , és a neveltetésben van .....
tesó.
úgysem értenéd ha elkezdeném magyarázni a különbséget ....például : "nekem is van egy tankom eladó , ha az előző ajánlat nem felelne meg "
tesó
és tudjátok mit ...
lábtartóm is van , de nem eladó ...
és a tankot sem fogom 8000-ért adni senkinek ...
Olyan kérdésem lenne hozzátok 95-ös suzuki rmx 250-be kellene nekem első teleszkóp. Ha valakinek lenne azt nagyon megköszönném.Emil az adatlapon vagy 0630/716-5755 számon elértek. Bármikor.
Előre is köszönöm.
holnap küldök képet ....
üdv.
Karbisor.
Az enyém egyszerűen rossz dadog és senki nem tudja meg javítani.
ha valaki tudna segíteni pl egy karpi sort rá próbálnák és nem dadogna még a próba alkatrész használatért is fizetnék.
köszönöm