Nekem van egy gilera rx-em ami nem indul el, üsszecseréltem a kábeleket véletlen, és nem indul a trafója jó, van e esetleg ötleted hogy mi a baja neki, és alkatrészed esetleg hozzá?
Helo valamifele arlitat tudnal nekem kuldeni a komplettrol meg a darabonkenti -rol is? halo2x@freemail.hu Ha kuldenel erre a cimre azt megkoszonnem! Udv
van komplett idomgarnitúrám gyári fénnyel matricával 929-hez,illetve idomok is darabonként vegyes színekben.ha érdekel 70 317 90 83,a napokban nem biztos hogy meghallom majd meg a telefont, de hétfőtől elérsz biztosan.
üdv,P.
Eladó Yamaha tdr központi teló 5ezer, gyári kipuf dob 5ezer, és van egy garnitura gumim is tdr-re első pirelli scorpion 90%.os hátsó nemtudom mi 70%os 5ezerbe a 2ő
Segítséget szeretnék kérni hozzáértőktől. Adott egy hátsó főfékhenger, amire szeretnék hidraulikus féklámpa-kapcsolót tenni. Ehhez link hasonló.
A probléma, hogy csak közdarabbal tudnám megoldani, ami nem túl esztétikus. Tehát ezt a látványt szeretném elkerülni.
Ötletek?
Mikrokapcsoló, vagy mechanikus kapcsoló nem alkalmas.
Sziasztok! Nekem Honda XR-hez kellene olajszűrő fedél (lehetőleg tömítéssel együtt!)
Találtam pár hirdetést, de ott csak egybe adják el a deklit sajna...
Ha valakinek lenne, vegyen fel msn-re: adri601@citromail.hu
Köszönöm a segítséget!
szép jó napot mindenkinek segitségre van szükségem etz 125 höz kellene kuplung kosár kérem aki tud segitsen kb 2 hete ment tönkre és ez az egyetlen közlekedési ezközöm a tel számom:36302860894 e-mail:exel45@freemail.hu elöre is köszönöm a segitséget
Suzuki GSX-R600 K8-ashoz keresek teljesen gyári formájú, ámde fullfekete plexit! Bubis nem érdekel.
Akinek van, jelezze!
Előre is köszönöm.
van komplett idomgarnitúrám gyári fénnyel matricával 929-hez,illetve idomok is darabonként vegyes színekben.ha érdekel 70 317 90 83,a napokban nem biztos hogy meghallom majd meg a telefont, de hétfőtől elérsz biztosan.
üdv,P.
üdv
rudi
Van-e még a progresszív rugóból?
GS500E-m van, 93-as.
Hol laksz? én Bp.
Üdv. Hunyadi
Postán is
Segítséget szeretnék kérni hozzáértőktől. Adott egy hátsó főfékhenger, amire szeretnék hidraulikus féklámpa-kapcsolót tenni. Ehhez link hasonló.
A probléma, hogy csak közdarabbal tudnám megoldani, ami nem túl esztétikus. Tehát ezt a látványt szeretném elkerülni.
Ötletek?
Mikrokapcsoló, vagy mechanikus kapcsoló nem alkalmas.
Találtam pár hirdetést, de ott csak egybe adják el a deklit sajna...
Ha valakinek lenne, vegyen fel msn-re: adri601@citromail.hu
Köszönöm a segítséget!
Yamaha Slider/MBK Stunt-hoz keresek üléshuzatot, ha valakinek van eladó, vagy tud egy oldalt ahonnan lehet rendelni az írjon!
Előre is köszi a segítséget!