Hy Minarelli Rv-hez önindítós oldakeni eladó vizpumpával .Ha valakit érdekel faust1992@hotmail.com el tud érni Még van váltóhoz pár alaktrészem váltó köröm stb (Komplet váltóm nincs) Kuplungom is is. Ha érdekl valami írj Ellőre is Köszönöm. Még Suzuki Rg 80-ashoz van gyujtásom, meg S50 simsonhoz bontot blok alaktrészek!
Minden típusú motorkerékpárhoz, robogóhoz, quadhoz, ATV-hez
kopó alkatrészek a legjobb árakon!
Legyen az japán, olasz, német, amerikai vagy bármi más, mi megpróbáljuk beszerezni a kívánt alkatrészt motorodhoz, robogódhoz, quadodhoz a legjobb áron! Egy próbát megér, nem?
hali felejtsd el ha utánad vágják hajolj inkább el ritka egy szar betét az igaz hogy másfél évig használtam olcsó volt kopás minimális de a fékhatás az SSSSSSSZZZZZZZZZZZZZZZZZAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRR ne spórolj a fékbetéten inkább menny 100km el kevesebbet egy szezonban de vegyél nívósabb cuccot
Üdv Motorosok.
Utángyártott buborék plexik /típusonként akár több színben/, ezenkívül irányjelzővel egybeépített hátsólámpák, valamint fék és kuplungkarok, valamint üléstakarók. Fizetni előre semmit nem kell, utánvétellel postázok. Érdeklődni emailben. Köszönöm.
sziasztok
yamaha yfm 660 hoz váltó alkatrészt tudna valaki?
eltört a 2 sebesség fogaskereke
még nem szedtem szét de a blokk aljában találtam meg a darabjait
elérhetőség az adatlapomon
üdv
Keresek Kawasaki ZX636-R 02es műszeregység/visszapillantó tükör tartókonzolját csak ennek a modellnek van egyben a kettő!
Elérhetőségem: zx6rdeni@citromail.hu
Sziasztok!
Szükségem lenne erre a kis alkatrészre. 92-es Yamaha xj 600 S.
Két csavar fogja fel a fékolaj tartályt, meg a fékkart, ebbe az "egységbe" megy bele a visszapillantó tükör szára is, balmenetesen. Nekem ez a dolog eltört, hegeszteni se lehet, mert spiáternek nézem az anyagát. Ha valaki tudna segíteni ez ügyben, az jó lenne.
karbisor 15.-
főtengely 35.-
hajtókarok 6.-/db
generátor 10.-
önindító 10.-
gondolom ezek a bontós ár alatt vannak...
de ha egyben elviszed , akkor 75.-....
0670 6155160
ill.:aya@index.hu
kopó alkatrészek a legjobb árakon!
Legyen az japán, olasz, német, amerikai vagy bármi más, mi megpróbáljuk beszerezni a kívánt alkatrészt motorodhoz, robogódhoz, quadodhoz a legjobb áron! Egy próbát megér, nem?
Kérj ajánlatot motorodhoz, hátha jó árakat mondunk
Gold Fren betétet használ(t) valaki? A vélemények érdekelnének.
Utángyártott buborék plexik /típusonként akár több színben/, ezenkívül irányjelzővel egybeépített hátsólámpák, valamint fék és kuplungkarok, valamint üléstakarók. Fizetni előre semmit nem kell, utánvétellel postázok. Érdeklődni emailben. Köszönöm.
yamaha yfm 660 hoz váltó alkatrészt tudna valaki?
eltört a 2 sebesség fogaskereke
még nem szedtem szét de a blokk aljában találtam meg a darabjait
elérhetőség az adatlapomon
üdv
Keresek Kawasaki ZX636-R 02es műszeregység/visszapillantó tükör tartókonzolját csak ennek a modellnek van egyben a kettő!
Elérhetőségem: zx6rdeni@citromail.hu
Az alábbi típusokra jó!
# CBR 600 (1991 - 2006)
# CBR 600RR (2003 - 2008)
# CBR 900 (1993 - 2005)
# CBR 929 (1993 - 2005)
# CBR 954 (1993 - 2005)
# CBR 1000 RR (1993 - 2005)
# CBR 1100XX (2000-
# VTR 1000 (1997 - 2005)
Szükségem lenne erre a kis alkatrészre. 92-es Yamaha xj 600 S.
Két csavar fogja fel a fékolaj tartályt, meg a fékkart, ebbe az "egységbe" megy bele a visszapillantó tükör szára is, balmenetesen. Nekem ez a dolog eltört, hegeszteni se lehet, mert spiáternek nézem az anyagát. Ha valaki tudna segíteni ez ügyben, az jó lenne.
főtengely 35.-
hajtókarok 6.-/db
generátor 10.-
önindító 10.-
gondolom ezek a bontós ár alatt vannak...
de ha egyben elviszed , akkor 75.-....
0670 6155160
ill.:aya@index.hu
természetesen tudok képeket küldeni ha kell....