Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy Minarelli Rv-hez önindítós oldakeni eladó vizpumpával .Ha valakit érdekel faust1992@hotmail.com el tud érni Még van váltóhoz pár alaktrészem váltó köröm stb (Komplet váltóm nincs) Kuplungom is is. Ha érdekl valami írj Ellőre is Köszönöm. Még Suzuki Rg 80-ashoz van gyujtásom, meg S50 simsonhoz bontot blok alaktrészek!
Üdv.Van egy eladó KLR 600 tankom.Dakaros változata.Honda 125 MTX hez van hűtő és km óra is eladó.
Minden típusú motorkerékpárhoz, robogóhoz, quadhoz, ATV-hez
kopó alkatrészek a legjobb árakon!

Legyen az japán, olasz, német, amerikai vagy bármi más, mi megpróbáljuk beszerezni a kívánt alkatrészt motorodhoz, robogódhoz, quadodhoz a legjobb áron! Egy próbát megér, nem?

Kérj ajánlatot motorodhoz, hátha jó árakat mondunk
ha meg busába kell akkor inkább itt néz szét igaz nem olcsó de megéri http://motorparts.hu/index.php...
hali felejtsd el ha utánad vágják hajolj inkább el ritka egy szar betét az igaz hogy másfél évig használtam olcsó volt kopás minimális de a fékhatás az SSSSSSSZZZZZZZZZZZZZZZZZAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRR ne spórolj a fékbetéten inkább menny 100km el kevesebbet egy szezonban de vegyél nívósabb cuccot
Hali.
Gold Fren betétet használ(t) valaki? A vélemények érdekelnének.
zolisdr250@freemail.hu /VFR400/
Az első kerék csak alá van dobva
Nekem van! Adatlapomon elérsz!
Hol tudok venni Aprilia RX 50hez első telószimeringet?
nos ?
nem jöttél msn-re, pedig vártam
Eladó HONDA,KAWASAKI,SUZUKI,YAMAHA sport és utcai motorok bontott és új alkatrészei nagy választékban 06705850436 CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ!
Sziasztok honda deauwille nt v 700 hűtő kellene
Üdv Motorosok.
Utángyártott buborék plexik /típusonként akár több színben/, ezenkívül irányjelzővel egybeépített hátsólámpák, valamint fék és kuplungkarok, valamint üléstakarók. Fizetni előre semmit nem kell, utánvétellel postázok. Érdeklődni emailben. Köszönöm.
sziasztok
yamaha yfm 660 hoz váltó alkatrészt tudna valaki?
eltört a 2 sebesség fogaskereke
még nem szedtem szét de a blokk aljában találtam meg a darabjait
elérhetőség az adatlapomon
üdv
Szia! tudok segiteni! adatlapomon elész !
Szia! Tudok segiteni! Adatlapomon elérsz!
eladó 300-as féktárcsa yamaha r6,r1 98-03-ig
Üdv.elküldtem.
Sziasztok!

Keresek Kawasaki ZX636-R 02es műszeregység/visszapillantó tükör tartókonzolját csak ennek a modellnek van egyben a kettő!
Elérhetőségem: zx6rdeni@citromail.hu
Eladó új első krómozott lábtartó párban! Az ár a posta költséget is tartalmazza! 6000 Ft
Az alábbi típusokra jó!
# CBR 600 (1991 - 2006)
# CBR 600RR (2003 - 2008)
# CBR 900 (1993 - 2005)
# CBR 929 (1993 - 2005)
# CBR 954 (1993 - 2005)
# CBR 1000 RR (1993 - 2005)
# CBR 1100XX (2000-
# VTR 1000 (1997 - 2005)
Sziasztok!
Szükségem lenne erre a kis alkatrészre. 92-es Yamaha xj 600 S.
Két csavar fogja fel a fékolaj tartályt, meg a fékkart, ebbe az "egységbe" megy bele a visszapillantó tükör szára is, balmenetesen. Nekem ez a dolog eltört, hegeszteni se lehet, mert spiáternek nézem az anyagát. Ha valaki tudna segíteni ez ügyben, az jó lenne.
karbisor 15.-
főtengely 35.-
hajtókarok 6.-/db
generátor 10.-
önindító 10.-
gondolom ezek a bontós ár alatt vannak...
de ha egyben elviszed , akkor 75.-....
0670 6155160
ill.:aya@index.hu

természetesen tudok képeket küldeni ha kell....
OKé˘!