a kipufogó oldali érdekelne mert azt az előző olasz tulaj letörte.olyan csúnyán és ferdén lett vissza heggesztve hogy nem tudom meg csináltatni.a lábtarók és a rugók megvannak.de ha megtudunk eggyezni az árban akkor elvinném őket.
Sziasztok.
Tudnátok nekem segíteni? Ez egy Cagiva Raptor 650 2001 es tűszelep. Elvileg a Suzuki sv tűszelep ugyan ez. Mikuni BDSR39 es karbi. A gyári suzuki alkatrész házzal együtt 15000/db lenne....... na szóval ilyen tűszelepet szeretnék házzal együtt csak nem ilyen horror áron. Ha valaki tudna valami érdemlegeset ne tartsa magába
Köszi.
Üdv!Érdeklődnék hogy hol lehetne beszerezni yamaha ybr250-eshez csomagtartót amire dobozt lehet rakni?Most csak a gyári kapaszkodó van hátul rajta,arra nem megy rá a doboz!Ha esetleg valakinek van várom az ajánlatokat!
nem, sajnos nem jól mutatja a térkép - a magyar útig stimmel, de onnan le kell jönnöd tovább, a duna partra - csörgess, ha a környéken vagy, és összefutunk valahol!
Gilera Typhoon 125/50ccm! léghűtéses! 2T robogó! végsebesség 120km/h! üdv. ár! 100,000ft!
4000 ft + posta.
A számom 0620 264 24 30
Bálint Károly.
Meg tudnád mondani forintba mennyit kellene adnom érte és mennyi idő a megrendeléstök amíg meg kapom?
Karesz.
Egy olyan kérdésem lenne : Van itt valaki aki megtudná mondani ez hogyan rendelhetem meg?
http://bikepartssupermarket.co...
Tudna valaki segíteni, hogy hol találok Honda XR 400-hoz benzincsapot?
Üdv!
Tudnátok nekem segíteni? Ez egy Cagiva Raptor 650 2001 es tűszelep. Elvileg a Suzuki sv tűszelep ugyan ez. Mikuni BDSR39 es karbi. A gyári suzuki alkatrész házzal együtt 15000/db lenne....... na szóval ilyen tűszelepet szeretnék házzal együtt csak nem ilyen horror áron. Ha valaki tudna valami érdemlegeset ne tartsa magába
Köszi.
MSN-en szoktál lenni?
köszi
átküldöd privátban a számod, a kujóét tudom a többiekét nem
akkor a magyar úton 10 felé indul a menet
mi köze a cimbinek a dologhoz?
link