Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van egy tankom kulcs nélkül , ha nem tudom beszerezni hozzá a kulcsot , akkor kereslek ...
szia ezekért menyit kérsz?Leírod az árait ezeknek az alkatrészeknek?
karbisor,főtengely,hajtókarok,generátor,önindít
Ha jól emlékszem Fézer-en! 50%!
99-02 Yamaha R6 alkatrészek eladók :
karbisor
főtengely
hajtókarok
generátor
fesszab
gyujtásbox

önindító
váltó
szelepdekni fedél
lábtartók
hátsó lengővilla
komplett hátsófék
kormánykapcsolók
stb...
zx6 r felnik eladók.
Első 20 ezer
hátsó 20 ezer
Párban 35 ezer

24 - ig ennyi az ára
Min volt az a tanksapka ?
cbr1100xx faridom eladó-4000ft
Hellosztok kellene nekem rs 125-re olajzó(új fajta) ha van valakinek feleslegbe az írjon előre is köszönöm Gyula.
A csizma 45-ös Yamaha tankbeöntő!
Valakinek?
Van még Pit Bike-é is!
Szia! Írhatnám azt is,hogy amire rárakod,de van ami650-es Aprilia Pegasoé volt Yamaha 1000-es Fazer GSX-R
Szia! 16.000-ba tudom adni! A felfogatásnál eltört,de meg lett csinálva normálisan,rendesen működik!
Hello
valakinek nincs-e Yamaha Dt80 lc2-hez világítótekercs? ha igen akkor írjon már vissza meg venném vagy oldalt ahonnét tudnék rendelni
Hello szeretném megkérdezni hogy mennyibe kerülne felülről a másoidik,és hogy kompletten mennyi lenne.
Előre is köszi
Szia! Az üléspúp milyen színű,és mennyiért adod.
Szia! már nincs egy darab se!
Ok majd jelentkezem köszi
helló

a gumi milyen méretű? és mennyi az ára?
Hali! Gsf 250 v bandithoz keresek hengerfej tömítést! 99-es évjárat.
Ha valakinek van ötlete honnan lehetne szerezni normális áron, az legyen szíves ossza meg velem! Tömítés készítő cég is jó lenne ahol valami normális árat kérnek érte, mert amit eddig találtam és kértem árajánlatot a postával együtt ugyan annyi lett volna mint a gyári... akkor meg inkább az! A gyáriért 17.000-et akarnak lehúzni rólam! :S
Helló!

Már írtam másik fórumon neked a 17 es gumival kapcsolatban!
Az adatlapomon megtalálod az e-mail címem küldj már nekem egy tel számot, hogy felhívjalak és megbeszéljük a részleteket!
arakkal is tudnal szolgalni, a modell es az arat ...kosszi
Szivesen
kompletta neked mikrokapcsolóstól stb. 11.000ft
És tartály+áteresztő csavar van hozzá ,mennyi kpl?