Hali! Gsf 250 v bandithoz keresek hengerfej tömítést! 99-es évjárat.
Ha valakinek van ötlete honnan lehetne szerezni normális áron, az legyen szíves ossza meg velem! Tömítés készítő cég is jó lenne ahol valami normális árat kérnek érte, mert amit eddig találtam és kértem árajánlatot a postával együtt ugyan annyi lett volna mint a gyári... akkor meg inkább az! A gyáriért 17.000-et akarnak lehúzni rólam! :S
Már írtam másik fórumon neked a 17 es gumival kapcsolatban!
Az adatlapomon megtalálod az e-mail címem küldj már nekem egy tel számot, hogy felhívjalak és megbeszéljük a részleteket!
karbisor,főtengely,hajtókarok,generátor,önindít
karbisor
főtengely
hajtókarok
generátor
fesszab
gyujtásbox
önindító
váltó
szelepdekni fedél
lábtartók
hátsó lengővilla
komplett hátsófék
kormánykapcsolók
stb...
Első 20 ezer
hátsó 20 ezer
Párban 35 ezer
24 - ig ennyi az ára
valakinek nincs-e Yamaha Dt80 lc2-hez világítótekercs? ha igen akkor írjon már vissza meg venném vagy oldalt ahonnét tudnék rendelni
Előre is köszi
a gumi milyen méretű? és mennyi az ára?
Ha valakinek van ötlete honnan lehetne szerezni normális áron, az legyen szíves ossza meg velem! Tömítés készítő cég is jó lenne ahol valami normális árat kérnek érte, mert amit eddig találtam és kértem árajánlatot a postával együtt ugyan annyi lett volna mint a gyári... akkor meg inkább az! A gyáriért 17.000-et akarnak lehúzni rólam! :S
Már írtam másik fórumon neked a 17 es gumival kapcsolatban!
Az adatlapomon megtalálod az e-mail címem küldj már nekem egy tel számot, hogy felhívjalak és megbeszéljük a részleteket!