Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

új hayabusára eladó 4:1-ben titán bódis rendszer triovál dobbal vagy anélkül, típusváltás miatt

széles utat
Sziasztok!
Eladó egy pár új első krómozott lábtartó CBR600RR és CBR1000RR és sok más típusú motorokra is! 5500Ft/pár
Továbbá egy pár univerzális markolat kormányvégsúllyal együtt!
7500 Ft/pár
"Suzuki GSR 600-hoz kellene karbon tükör jobb oldalra." Évjárat?
Szia, mennyiért adjátok a két visszapillantót? Milyen állapotúak? Esetleg tudsz egy méretet mondani, hogy mekkora a távolság a két felfogató csavar között? Előre is köszi

Üdv, Dani
Üdv mindenkinek.Kawasaki KLR 600 hoz szeretnék vizpumpa tömítést.Mert folyik az olajam,a képen látszik ,egy kicsi lukból.
keresek yamaha zr superjog fesszabályzót(4EU-01,8H620A-12) és elektronikát(Racing super battle c.d.i)
ha valakinek van jelezze
szacsomotor@freemail.hu
szacsomotor@gmail.com
előre is köszönöm
35 ezer a pár, és jók
hello!
Már nincs meg
Üdv!6500Ft ért oda tudod adni?:))))
Ja, és tévedésből hozzám került egy GSXR1000 légszűrő betét. Vatta új. Kell valakinek?
első tárcsa párban , ára?
Hali!
Dobj egy mailt és megnézem mi van!Adatlapomon ott az elérhetőségem.
Suzuki GSR 600-hoz kellene karbon tükör jobb oldalra. Most hogy a Motorvilág behányt, nem tudom honnan lehet megrendelni, vagy beszerezni. Segítsetek plíz!
sziasztpk !
dt-t raktam össze és eltörtem a gyűrűt és nem kapok sehol, csak holibilis összegért nem tud valaki segíteni 125-ös lc1 es, az se baj ha használt
elöre is köszi
üdv zs
Természetesen, dobj címet és telefonszámot, holnap feladom
El tudod postázni utánvéttel?
Szasz, öté
Sziasztok! Lelkes 250-es Cseptankos JAWA motoros vagyok. Sajnos eltörött a hátsó lámpabúrám. Tud valaki segíteni szerezni? Megfizetném. Üdv. Christophoro! |
+97-es XVS 650 dragstarhoz kozepes plexit.
Sziasztok!
96-os ZX-9Rhez keresek bubis plexit.
Fust vagy fekete erdekelne!
/30 6983626
Szasz Sugo!

Hogyé adod a relét?
Szia!

itt van
13 000
helo! sarvedo lancvedovel mennyibe kerulne? nekem hyosungra (gt650) kellene