Ja, a Bigen van pótlámpám, eddig a távfényre volt kötve, de inkább külön kapcsolóval oldanám meg.
Ventilátort pedig a hűtőre gondoltam, mint ami az endurokon szokott lenni, olyan kicsi. (FZR ventilátor szerintem túl nagy lenne nekem, köszi.)
Egyik sem olyan nagyon KELL, de ha van valakinek aprópénzért, az érdekelne...
Sziasztok! Kilométer óra meghajtót keresek, vagy csak a belső részét a műanyag kereket. Gsxr 400 ra való, de valószínűleg még jó pár suzuki modellel azonos (rf, bandit...)
Üdv!
Kormánykapcsolót keresek (nagyon) olcsón. Sima kétállású kellene, ha van más gomb is rajta, az nem baj.
Illetve kis méretű hűtőventillátor, kicsi pénzért is érdekelne.
(Kínai quados árak alatt.)
Köszi.
Sziasztok
Van egy DID 520-as "O" gyűrűs láncom, amelyre nem találok patentszemet, mert már nem gyártanak, csak "X" gyűrűset. A kereskedő sem tudja, hogy kompatibilis-e... valakinek van ötlete, hogy jó lehet-e az X gyűrűs szem?
Köszi
L.
Helo!egy kerdes,van egy Kdx 125 os motrom,gyújtást szeretnék cserélni benne,és talatam egy Kmx 200as gyújtást....az lenne a kérdés hogy passzol bele ez a gyújtás,menni fog vele,v sem?
Előre is köszi.
Üdv.
Ventilátort pedig a hűtőre gondoltam, mint ami az endurokon szokott lenni, olyan kicsi. (FZR ventilátor szerintem túl nagy lenne nekem, köszi.)
Egyik sem olyan nagyon KELL, de ha van valakinek aprópénzért, az érdekelne...