Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, a Bigen van pótlámpám, eddig a távfényre volt kötve, de inkább külön kapcsolóval oldanám meg.
Ventilátort pedig a hűtőre gondoltam, mint ami az endurokon szokott lenni, olyan kicsi. (FZR ventilátor szerintem túl nagy lenne nekem, köszi.)
Egyik sem olyan nagyon KELL, de ha van valakinek aprópénzért, az érdekelne...
Szia!Srad-hoz van spanyol gyártmányu uj tárcsám 45e pár ft-ért ha érdekel a 209745559 számra csőrőgj
Szia van egy ilyen kapcsolóm(kép) és egy fzr 600 ventilátorom 5e ft-ért ha érdekel.
Sziasztok! Kilométer óra meghajtót keresek, vagy csak a belső részét a műanyag kereket. Gsxr 400 ra való, de valószínűleg még jó pár suzuki modellel azonos (rf, bandit...)
mit építesz okta ?talán a bigre kell?
szia,

van több mindenem bontva z750/1000-hez, ha érdekel 70 317 90 83

üdv,P.
szia,

van karbim, igény szerint bontva,ha érdekel 70 317 90 83

üdv,P.
Üdv!
Kormánykapcsolót keresek (nagyon) olcsón. Sima kétállású kellene, ha van más gomb is rajta, az nem baj.
Illetve kis méretű hűtőventillátor, kicsi pénzért is érdekelne.
(Kínai quados árak alatt.)
Köszi.
65-ért tuti nem kapsz gyárit. Én 1 éve cseréltem az SV-men Braking tárcsákat vettem a Parillánál 100e volt a 2.
köszi!
L.
normális minőséget annyiért nem fogsz kapni kb 40-től lehet értelmes utángyártottat találni.
gsxr 600 srad hoz keresek féktárcsát újat 65 ezer ig
Persze hogy jó az a lényeg did lánchoz did patent szem Rk hoz rk stb
Sziasztok
Van egy DID 520-as "O" gyűrűs láncom, amelyre nem találok patentszemet, mert már nem gyártanak, csak "X" gyűrűset. A kereskedő sem tudja, hogy kompatibilis-e... valakinek van ötlete, hogy jó lehet-e az X gyűrűs szem?
Köszi
L.
Sziasztok!Cagiva river-hez keresek szabadonfutot lendkerékkel.
új tárcsát keresek max 65 ezer ig a pár
Szia!

Van újam gyári 45500ft/db vagy használét 30000ft a pár
féktárcsát keresek gsxr 600 srad ra elöre?
Eladó!Gsx-r1000 k5-k6-hoz ülésalávaló idom.Gsx-r1000 k7-k8 hoz gyári plexi,üléspúp vadonatújak!
Szia! Tudok segiteni adatlapomon elérsz!
Szia! Újban tudok segiteni!
Eladó!Gsx-r600-750 k8,k9,l0-hoz való Yoshimura deklivédő ugyanehez a tipusokhoz való Kenny Roberts bukógomba nem fúrós változat!Tel;06309924968
Hali!
97-es Honda 900rr-hez keresek karburátor membránt. segítséget előre is köszönöm
ropi23@freemail.hu ra esetleg konkrét ajánlat is jöhet.
Helo!egy kerdes,van egy Kdx 125 os motrom,gyújtást szeretnék cserélni benne,és talatam egy Kmx 200as gyújtást....az lenne a kérdés hogy passzol bele ez a gyújtás,menni fog vele,v sem?
Előre is köszi.
Üdv.