helló. érdeklődnék hogy nem tud-e valaki benzincsapot gilera endurora. találtam boltban acerbist ami jó lenne rá csak kicsit huzos az ára. ha tudna valaki irjon köszi!
yamaha yzf1000 thuderace 96
keresek hozzá a legolcsobb boltot vagy kereskedőt,ahol beszerezhető új primerlánc,szelepszárszimering(szett 16db),hengerfej+hengertalp tömítések
06309135348-as számra küldj smst vagy hívj
előre is köszi
Sziasztok!
2004-es tricolor 1000 RR-hez az alábbi idomokat keresek:
1.Jobb oldali alsó idom
2.Jobb oldali felső idom
3.Farokidom
Csak gyári,sérülés és festésmentes érdekelne.Esetleg valakinek?Köszi.Üdv.
Gyári és utgy. KAWASAKI alaktrészek,kiegészitök,felszerelések(usa, japán belpiachoz is) .Teljes paletta qvad,motor,jet-ski,mule. MINDEN AMI KAWASAKI Minöségi kopó alkatrészek japán és olasz mkp-hoz! ÖHLINS és WP futóműszervíz minden típusra
Sziasztok.
Suzuki RG125re szeretnék használtan kipufogó rendszert vásárolni. Ha valaki tudna nekem esetleg segíteni valami infóval, vagy van neki eladó, azt megköszönném:)
Üdv.
amugy nem csöpög a forgatható résznél? mert nekem ott engedi ki a benzint.....
keresek hozzá a legolcsobb boltot vagy kereskedőt,ahol beszerezhető új primerlánc,szelepszárszimering(szett 16db),hengerfej+hengertalp tömítések
06309135348-as számra küldj smst vagy hívj
előre is köszi
2004-es tricolor 1000 RR-hez az alábbi idomokat keresek:
1.Jobb oldali alsó idom
2.Jobb oldali felső idom
3.Farokidom
Csak gyári,sérülés és festésmentes érdekelne.Esetleg valakinek?Köszi.Üdv.
enduro,krossz alkatrészek, kiegészítők
honda cr cuccok
nézz be, megéri
karácsonyi akcióóóóóóóóóóóóó
Vagy vkinek, van eladó?
Köszi.
kawasaki zx9r 2001 alkatrészek motor elektronika futómű kerekek kipufogó apróságok
Suzuki RG125re szeretnék használtan kipufogó rendszert vásárolni. Ha valaki tudna nekem esetleg segíteni valami infóval, vagy van neki eladó, azt megköszönném:)
Üdv.
'07-es Tuono 1000R-hez kellene nekem bal első lámpa!
Ha tud valaki jó áron kérem jelezzen!
Köszi
köszi!
jó ám a használt is félárban