Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem meg 3 big-m van! de ha olcsóbb lenne megvenném a tiedet is vagy csere esetleg........................?
380e az irányára, trepnivel és 3 dobozzal
Engem érdekelhet. Mi az ára?
http://www.kepesmotor.hu/lanc_...

Eladó egy új láncszett yamaha yz/wr 400-426-450f-re.
és még egy pár kép
GPZ 1000 Rx alkatrészek eladók: első telószárak féknyergekkel. első hátső kerekek féktárcsák, hátsó központi rugó,hátsó féknyereg, láncszett (pár ezer km kiválló állapotban) lengővilla, segédváz, kábelköteg elektronikák müszerfal, elérhetőségek az adatlapomon, ezen kivül Zx10 futómüalkatrészek, idomszett, blokkalkatrészek stb. nagyobb tételnél jelentős árengedmény.
Eadó sorba került külföldi munka miatt.
Heló nekem van egy 89-es dr big-em.
Nem szabad külön cserélni a blokkfeleket...
Hát, nekem 2 sportdob kellene, jobbos-balos. De ha érdekel a gyári motyó, teszek fel képet. Megegyezünk valahogy.
szia LECSÓ ez egy K&RJ RACNG dob 4 az 1 ben csővel.Szerintem a leömlőket a gyáriból csinálhaták én evel vettem.
szia!Nekem nincs sajnos.Írj a 900rr fórumban mert ott a márkatársak árulnak 900rr alkatrészeket
Tudnál róla képet felrakni? Szerintem nekem van egy, csak nem vagyok benne biztos 919-é!
Jó állapotú balos blokkfél Kx 250-hez eladó. ‘91-‘98-ig tuti jó! Kérésre képet küldök!
Helló! Honda cbr 954rr hez vennék streetfighter villahidat! 204182137
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
sok alkatrész! minden motorhoz! nézz be! megéri
Helló! Honda cbr 919-hez keresek hűtőt, 98-as évjárat
hali érdeklődnék 04 R6 hoz van e üléspup? milyen színben? jobboldali lábtartó konzol ? esetleg sportkipufogó? ha bármelyik van kérlek árakat is írj

köszi
Nekem van rendelésre. Adatlap!
érdekelne 2001 zx6 os hoz! jobb oldali első lábtartó konzol(csak konzol!)illetve féklámpa búra-égővel, vagy csak külön égő mennyibe lenne?!
ha valakinek van eladó kérem jelezze
Köszi!
Ehez a tipushoz nem tudok.Bocs!
98-as hoz van ha az jó hozzá!Email-ben keres ha érdekel.Köszi!
szia!
Most nincs sajnos

Üdv: Andi
Szia!
Blokk és karbi van már csak
Üdv: Andi
suzuki dr big 1989 ha van érdekelne