Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindkettő jó bele, de a legjobban a sima CR9E-vel fog járni - lenyomtam vele negyvenezret a négyszázas zizivel, rendben lesz.

a sima 9E 1 980 forintba kerül, a 9EK 2 500 /db, az EIX pedig 4 000 / db. Tudok adni bármelyikből, elérhetőség az adatlapon.
Sziasztok!

Egyik haveromnak szüksége lenne gyertyára és érdekelne hogy nem e tud valaki olcsóbban szerezni. ZZR 400ba kellene 4 db gyertya. A gyárilag előírt típus: CR9EK. De ha jó bele az iridiumos CR9EIX, akkor az kellene.

Előre is köszi
eladó kawasaki ninja 250 r egyben vagy bontva , ugyanitt yamaha r1 2005-ös gyári eredeti új idomok csak ami a képen van ,suzuki gsxr 1000 k4 a képen látott ép és enyhén sérült alkatrészek, ugyanitt dunlop d 207f , 3 darab 190/50-17 egybe 60 eft, honda cbr 600 rr 2010-2007 bontott alkatrészek 0620/992-4528
Sziasztok.2004-es 1000 RR-hez(tricolor) keresek gyári,sérülésmentes,festésmentes idomokat.
1.Jobb középső idom
2.Jobb alsó idom
3.Farokidom.
Ha esetlleg van valakinek valamelyik,szóljon.Előre is köszi.ÜDV
Szia, van egy ilyenem, 8e.
Sajnos nincs.

ÜDV!
Hali. Érdeklődnék, hogy Honda MTX 125 van-e fordulatszámmérő spirálotok?
Helló!
Olcsóbb használt vagy új fejidomot keresek max 12eFt-ért. Polisport,UFO bármi csak mutasson egy supermoton. Ha valaki tud valamit kérem írjon.
Heló honda cr 125ccm 1989-es hez keresek karburátort ha valakinek va kérem írjon
a képeken látható összes alkatrész eladó KTM-hez

alkatrészek
Kiváló! Angol versenysportban használatos fékbetétek.
Ár: 40-60 EUR tip. függ.
kawasaki zzr 600 E bontott alkatrészei eladók,tükrök,idomok,tank,villaszárak,felnik,lámpá
k,ülés ,féktárcsák,elektromos alkatrészek,indexek,váz,motorblokk,müszerfal,és még sok minden más 06309492804
Szasztok!

CPI popcorn-hoz vennék hátsó idomokat, és kipufogót!
Eladó Am6-os blokkok
henger nélkül 20-25ezer ft
hengerrel 30ezer ft

ugyanitt ezen blokkok mindennemű bontott alkatrésze
henger szettek 8-12ezer ft
főtengelyek 2-8ezer ft
váltók 8ezer ft
blokkfelek 5-6ezer ft/pár
kuplungok újszerűek 8ezer ft

önindítók 8ezer ft/db áron(újszerűek)

orozoli2002@yahoo.com

06304351769
fokozatkijelzőt keresek valakinek esetleg óccsóé van?
Kopóalkatrészek minden motorhoz kedvező áron!

-D.I.D, Iris, JT, KMC láncok, lánckerekek
-Prox, Vertex, Wössner, TKR dugattyúk, hajtókarok, egyéb kopóalkatrészek
-UFO, AKITO, PROGRIP motoros ruházat és felszerelés
-Egyéb kiegészítők: karok, tükrök, kormányok, markolatok, kézvédők, motoremelők, olaj és légyszűrők, és még rengeteg motoros kiegészítő kedvező áron rendelhető!

Info: endurobolt@gmail.com
06 20 521 84 99
Sziasztok!Valaki megtudja mondani hogy a DYNA RACING 28.6-os cross kormány milyen minőségű?Azt mondják olyan mint a pazzaz.Kössz.
Ok Köszi!

Csak arra figyelj hogy a kawánál hétfö a rendelési határidö ha pl kedden szólsz vesztettünk egy hetet
Köszi a gyors válaszokat!
Zsolti, jelentkezni fogok a jövő héten!
és akkor kedden nálam is lessz a cucc?
kb hányórára?
így futárral rendeltem sisakot és mondtak mindenfélét hogy már leadták a futárszolgálatnak a sisakot meg blablabla 4 nap volt míg megkaptam azért kérdezem csak
Hétfö 14 óráig!
Zsolti
Hétfőn meddig hívhatlak legkésőbb amig a szállítási dolgokat nem rendezitek le, csak azért hogy keddre nálam legyen a lánckerék
Majd sztem hétfőn hívlak , de lehet hogy szombaton összejön már annyi pluszz pénzem amiből megtehetem és biztos tudom hogy nem hiányozna a keretemből az a pénz, de legkésőbb hétfőn hívlak hogy megrendeljem a lánckereket ha keddre megjön akk. délután megy a csere
Szia!

Na megoldodott a lánckerék problém?