Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó:a képen látható CDI Elektronika honda cr 250-hez. 2007-ből lett kiszedve,de jó 2002-2007-ig.30.000 ft.
Hali!Sv-hez vannak Gsxr-stílusú üléspúpjaim(10E/db) és N-es oldalidomok(10E a két oldal)!Ha októberben mindkettőt megrendeled megkapod 16E Ft-ért!
Sziasztok.Honda cbr 1100 xx hez keresek bal oldali tükröt.Ha valakinek van ötlete szívesen várom.
Azt meg tudja valaki megmondani ,h az Fs hátsó lábtartója meg egyezik e a 929rr ével ? Képeket nézegetve elég hasonló...
Üdv mindenkinek,

CBR600FS -hez (2001-2002) szeretnék hátsó lábtartókat szerezni konzollal,esetleg nincs valakinek? Vagy ötlet,h honnan tudnék szerezni?
Előre is köszi....
Hali! 97-es 250-es KTM exc idomokra lenne szükségem! Akinek van írjon! Köszi
nekem olyan van amiben van egy fém menet ami hasonlít a tiédre.De van egy másik fajta is.
Szia!
Nem tudok a laci-olasz@fibermail.hu oldaladra küldeni semmit.

Üdv; Martin
Jelcsa !

Szia!
A holnapi nap megpróbállak felhívni a tárcsákkal kapcsolatban mivel ma már későre jár!
Üdv.
eladó gsxr 1000 k3-k4 hibátlan műszerfal ár 40 eft., ugyanehhez fejidomtartó konzol 15 eft. elsőlámpa sérült javítható ára 15 eft. ugyanitt yamaha r1 , 2005-ös eredeti új idomok amik a képen vannak 100 eft., 0620/992-4528
ja 06203114528
adok neked ingyen egy marékkal
Hali

yamha yzf 750R hez kellene nekem ac pumpa tartó gumi!Vkinek esetleg rossz pumpa bontva?vagy olcsón jó pumpa..?Ha valaki tud segíteni hol lehet hozzájutni ilyen gumibakkra úgymond kérem segítsen!Előre is köszönöm!üdv
1200ft/db
Milyen áron?
Szia! Van raktáron gyári kawasakiban
szia

van több pár jó állapotú tárcsám a zx6-hoz, párban 30tól,ha érdekel 70 317 90 83

üdv,P.
Sziasztok !
Van pár alkatrészem Suzuki VL/M 800 hoz,a motor amiből ki lett szedve kb 2000 km ment és KO.
Az AGO Motors-nál, van elfogadható áron, 6db-os készletben csvarral együtt.
Egyébként a Suzuki, Honda, és a Yamaha is használja, így bármelyik márkakereskedésnél rendelhetsz gyári alkatrészként.
Küldj egy rendelö Mailt a kawasaki @ steelhorsemotor hu-ra!
Radiális első fékek (általában betéttel) 20-25e, radiális fékmunkahengerek (20e) eladók
HI!Nekem van ilyen anyám.Csak mond meg milyen méretű csavar megy bele!200huf/db+posta.
Ramirez:06 20 4606391

Üdv!
Valaki tudna segíteni honnan tudok ilyen idomba rakható gumiba ágyazott anyát szerezni? Vagy hogy milyen néven keressem egyáltalán: