Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Van, de melyik évjáratút keresed?
15 ezer az ára
Üdv: Andi
vkinek eladó powernyelv?
Sziasztok, Honda VFR400R-hez kellene plexi(nc21, nc24), ha valakinek van, vagy tudja honnan szerezhetek, az szóljon, köszi:)
Sziasztok
Gsxf600 -hoz keresek kipufogó dobot gyári vagy sport dob is jó lehetőleg összekötő csővel.
Szia Sasocska !
Sajnálom ami történt,habár nem tudom az elözményeket !
Próbáld meg Kistarcsán Rózsa u.1, motorbontó
Viktor : 06306355500
Sok sikert,olcsó alkatrészt.
Üdv. Feri
Most nem az eredeti van fent, ezért nem is működik igazán jól, de utánanézek a pontos méreteknek illetve keresek róla képet!
Addig is köszi! Jelentkezem!
Sziasztok! Ma sikerült leszállnom egy gyenge szaltóval a mociról!
Így egy kormány, egy lábtartó és egy fék karhoz kormányöntvény kellene! Bukógombát és sport kipufogót is keresek! Hol találok alkatrészeket ? Ja Cagiva Raptor 650 a tipus Köszi
Suzuki RG 125 rendszámos alkatrészei eladóak.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
sziasztok!
Az lenne a kérdésem malaguti gizzliy 12-be egész kuplungszerkezete hol lehetne venni?ÉS MENNYIÉRT?
előre is köszi
de ha valaki tud az szóljon?köszi
heló. keresek (kiskőrösi )sisakot.ha valakinek van az vegyen fel msn-re és megbeszéljük.::: danika94@msn.com
üdv. gsxr felnim van tengely is van ha érdekel üzenj.
Helló! Megvan még a gsxf hátsó kerék?
Ha megvan, tengely is van hozzá?
meg találtam az önindítót valami képet vagy méreteket tudsz küldeni
értem azért kösz gondolom akkor rohadt drága lehet :((
Sajnos KTM-hez én sem tudok olcsóbbat mint a kereskedések.....én is onnan venném...
hello kérdezném estleg nem tudod véletlen kb mennyibe kerülhet egy ktm dukéhoz szabadon futo az öninditohoz....?
Helló!

A képen látható, vagy hasonló benzincsapot keresnék , annyi al ényeg h 2 csavarral lehessen felfogatni, és legyen tartalék fokozat rajta mert már unom a nagytank nagymeglepetés motortolást :)

köszönöm
sziasztok nem tud véletlen valaki egy ktm dukéhoz bontot vagy olcso uj szabadon futot az öninditoba?
milyen kategóriánál találtad?
mert ez van nem is túl drágáért...
ETZ 150 teló krómszárat keresek korrekt áron Gyöngyös környékén!
Hali!
Őrült Nitro akció a hónap végéig.
Nitro N1700VF 49900 helyett 23000 Ft!
A sisakok üvegszálas héjjal,dupla D gyűrűs csattal rendelkeznek,kivehető-mosható bélés,sisakzsák,karc-pára mentes plexi,pin-lock rendszer,Forma-1-es letéphető fóliák!
Sharp törésteszten kiváló minősítést kapott!
Elérhető darabok:
Matt ezüst:XS,M
Ezüst:XL,XXL
Matt fekete L

Nitro N1710VF-ek 49900 helyett 27000 Ft-ért!
A sisak a Sharp törésteszten mind az 5 *-ot megkapta.
Üvegszálas héj,letéphető fóliák mint az F1-ben,gyorszáras csat,orrvédő,kivehető-mosható bélés,sisakzsák,dupla szellőző,integrált légterelő,karc-pára és szerszámmentesen cserélhető plexi,pin-lock!
Elérhető darabok:zöld,piros,arany és fekete L-es méret.

Személyesen Kecskeméten megtekinthetők és kipróbálhatók!Számlával,garival!
Postai utánvét megoldható!
Kérdéseddel keress bátran!
20/974-1680