a relé nem szokott gyakran meghibásodni, esetleg megsemmisül.
4 e ft-ért tudom adni,ha találsz olcsóbbat az nyert, van szelep dekni tömítésem is 4 eft-értnem szakadt használt ami használható, a lent látható szelep deknire 11060-1076 a gyári rendelési száma.
Van egy Gyári EXC fékadapterem 320-as tárcsához, eladó vagy elcserélhető egy ugyanilyen átalakítóra, csak 620 sc-hez 98-as a lényeg, hogy a sima wp- telós kivitelhez! Ha nem is cserére, de ha esetleg lenne valakinek, vagy tudja valaki hol és menniyért lehet ilyet beszerezni az légyszi jelezze! Köszi
Azt nem tudod véletlenül,hogy ki lehet-e mérni a relét?Mondjuk ellenállás méréssel vagy valami hasonló technikával.Feleslegesen nem szeretnék venni egy relét most,volt épp elég kiadásom...
Ja!A +12V megvan de a negatív hiányzik.Szerintem elvitte a cica...
ha nem mászkálsz tengelyig homokban-sárban akkor kár szenvedni a sima lánccal
ha ilyen célra kell akkor meg jó a sima, akkor még láncspay sem kell én a váltóolajjal locsolgattam a láncot minden bevetés előtt
nekem a 25 lovas gépen is 530as lánc van, sosem lehet tudni mikor vadulnak be a lovak
sziasztok szükségem lenne kawa klx 650-es re kipufogóra, valami gyárira vagy valami halkra.
Mert ami az enyémen van nyitott sportdob és engem zavar a hangja,
Finster Csabi kigyapotolta rendbetette de csak kicsivel lett halkabb és mélyebb hangja lett !
csere is érdekel
,teljesen krómozott ha valakit érdekel rakok fel képet!
Egy 30Le körüli motorhoz amire 520as lánc megy annál milyen teljesitményű lánc kell? Meg ha nemnagyon próbálgatok egykerekezni meg hasonlók, akkor egy olcsóbb O gyűrű nélküli (de erősitett) is megfelel?
hello,,,van egy 89es gsx-r750em es kellene ra valami speci karbisor,,de lehetoleg valami csere erdekelne,mert szarul allok anyagilag,,es valami ujabb erdekelne mlehetoleg membranos,mert ezzel a regivel nem jol viselkedik
Egy 83-as GSX 750 F motorkánk van, ha az is megfelel
Üdv: Andi