Hobbifelszámolás miatt olcsón vihető rengeteg motoros, SV-s, quados cucc és Arctic Cat kiegészítő, alkatrész!
Új cuccok kerültek elő, ezért érdemes ismét megnézni!
Részletek: http://www.svmedia.hu/garazs
Helló kolléga! Tiszta netfüggő lettem,de marha sokra nem mentem vele. Az Angol,meg a Német ebay-n bogarásztam,de egy pár már elkelt,a többi meg felújítós hirdetés.Geri nem talált csak szart,azt meg kár megvenni részéről is.(elmentette a számomat,szól ha lesz normális)Mondtam,hogyha én már szereztem is,te átveszed,csak legyen.A komám Angliában él,hozott már nekem e. telót,plexit stb-t.Már neki is szóltam,ha tud segít.Az egészben csak az zavar,hogy az idő megy,az én gépem meg a MaxxPowerben foglalja a műhelyt.
Keresek Mito-hoz váltokart meg oldaltámaszt!
ha valakinek van eladó vegyen fel msnre vagy irjon emailt!
Kösz!
Mail:sz.gabor.20@freemail.hu
Mns:sz.ga
bor.20@hotmail.com
Szoszimoszi!
Lenne egy kérésem! Motoromat egy ismerős szerelte, és nem jött be neki.Széjjel ment a váltom(1 fogaskerék maradt ép), a kuplung, megrepedt az oldal blokk stbstbstb. körülbelül uj blokk.Egy 96-os dt 80-rol beszélek, amire igencsak sokat költöttem rá egy-két éve.Full motor generál.Amennyiben tudtok nekem alkatrész gyanánt segíteni legyetek szívesek rámirni msn: cseketto@hotmail.com
Köszönöm minden egyes segítőnek!
Gyári bontott alkatrészek árusitása nagy választékban japán sport és utcai motorokhoz HONDA,KAWASAKI,SUZUKI,YAMAHA tipusokhoz 500cc-töl.CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ 06705850436!
Szia.Köszi a választ.Közben már érdeklődtem pár helyen, a VFR 800-ét mondták.Szerinted?Most kicsit jegelve van a téma,de a számodat elteszem.Árban kb mire gondoltál?ÜDV
sziasztok segitségre lenne szükségem egy yamaha fz 400r tipusú motorhoz keresek alkatrészeket és szervizkönyvet a segitséget elöre is köszi mindernkinek.
Amit legutóbb láttam, egy sima kozmetikai tégely volt: ferdére vágták az egyik felét, hogy passzoljon az idom külső vonalához.
Ezt belülről egy peremmel rögzítették és ebbe ragasztották bele a lámpatestet.
A másik lehetőség az én motoromon is látható 'L' konzol - ezt belülre vmi erős ragasztóval ( epokit, szélvédőragasztó ) rögzíted, a vízszintes részére pedig felcsavarozod a lámpát. Így a szöge is állítható marad.
Megtudná valaki mondani, hogy Tatabányán ki gyárt motorokhoz feszültségszabályzót?