Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a gyors segítséget, a korrekt árat meg külön is. Várom a postát.
Szia!
13000,- 7500,-/db 6000,-
Üdv: Andi
OK!
Bandira (még) nincs sajnos... de az ilyen méretek általában 20 körül mozognak. ( Pl. Z1000, 18-19 EFt )
Ha lesz belőle, szólok
előre.
Kutya, mennyi ez most 1.2 K5 banditra?
5.1
Bosch, 4000.- / L
olaj DOT 6.1?
Ilyen lesz ( persze ez általános kép, nem a Te motorodra való szett )
Képed esetleg róla (bár egyszer már adtál úgy rémlik)?
Akkor most eljött a gondolkodásom ideje, ha már kap új betétet, illene a fékcső szett is. Azt hiszem Kutya megoldását fogom választani, köszönöm a gyors választ kawazsolti!
Még 1 kérdés: Szerintetek Shoei XR 1100 vagy X-Spirit II?
70%-ban túrázok, 25%-ban utcám húzogatom, 5%-ban fogok pályára menni :XD
Így van, ebből nincs színes. Ez a hagyományos, fém színű.
Akkor ha jól látom a Brembo még olcsóbb is mint a Goodridge.. Csak gondolom nem szíves, az meg nem zavar...
Nincs különbség. Ha veszel egy minőségi szettet (pl. a Brembot) az azt jelenti, hogy mindennemű átalakítás nélkül azonnal felszerelhető a gyári helyre.
Tartalmaz mindent ( fékcsövek, csavarok stb ) ami az átalakításhoz kell.
A Brembo amiket tudsz (fékcső) minek felelne meg a Goodridge-nél? Milyen végek stb...
Goodridge
Méretpontos és a Brembo között mi a különbség? A nem méretpontosság miatt lehet valami gondom?
Bocs, nagyon szőrözős vagyok!
Vagy egy gyári, méretpontos szett legyen - ha gyártatod, akkor szerintem Goodridge, ez bevált nálunk.
Nagy külömbség nincs köztük habár kinai ne legyen!
18.300.- előre és 8.500.- hátra, szintén Brembo.
Igen, mi szerveztük ezt a tesztet.

Az új betétet ugyanúgy 'járatod be' mint bármelyik másikat: néhány óvatos fékezés, utána semmi hiba nem lehet. Ennek hangja sem lesz - ha több nagy vészfékezésnél meg is égne a felülete (pl. hosszabb pályázás), az a kemény réteg nem marad rajta, automatikusan lekopik.
Ezt a tesztet nem én írtam
8200.
Amúgy az AP a király
http://www.motorradonline.de/d...
Fékcsőszettnél számít a "márka"?
Szia! Fékcsöszett elöre 19900ft hátra 10500ft
Ap racing betét elöre 6800ft/pár hátra 8200ftBrembo 7720/pár hátra 8200ft
És hátra? Kutya nagyon megalapozta ezt a Brembo dolgot. És ha ad kedvezmény egy esetleges fém fékcső készlettel egyetemben.... Persze előre-hátra, csak együttesen gondolkodom!
AP racing 6800/pár előre. Szinter, természetesen.