Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
A regadóhoz pontosan kell tudni az első forgalombahelyezés dátumát(év-hó-nap) aztán eredetvizsga, majd műszaki és okmányiroda. Ja és egy biztosítás. Olyan, mintha vettél volna egy teljes motort.
Rg 125 kuplungkosárért adnák egy protektoringet!

Akinek van jelezze!
Helló
Kelene nekem olyan segitség hogy ha valaki behoz külföldröl egy suzuki gsxr1000 motort és befizeti az áfát és szét szedi a vázat belöle azt forgalomba lehet e helyezni it magyarországon és minek kell utána járni és menyibe kerül a forgalomba helyezése és a regadjo?
köszi elöre is
A Honda blokk keresésnél hivd a Zsoltit 06702761972
Ha kiderül valami,légyszi értesíts már valahogy. Adatlapomon mindent megtalálsz. Köszi.
F1 500 komplett blokk van.600- ba beépithető
Ha ez megfelel, akkor tudok. Kábellel, izzóval, relézve, 6000.- párban.
.
Üdv kolega! Holnap délután rajta leszek a dolgon
rg 125 kuplungkosár ha vlakinek van jelezze!

Fontos lenne!
hello! suzuki k6 600-hoz oldal deklid van e?balos és ha van akkor mi volna az ára?válaszod élöre is köszi.
Pályaidomba projektort ha tud vki hol lehet venni..milyen árban van?
szia ha nem gond felvennélek msn re mindig jó ha van egy tuti bolt a kéznél
szuper akkor ez egy 20-as akcióbol meg is van postával mindennel szuper köszike
szia látom sok mindennel foglalkozol van kínálat bőven érdeklődni szeretnék kuplung lamellát is kapok nálad suzuki gsx-r srad 1998-as évjárathoz és ha kapok akkor ez hol álna meg árban
Kedves (fórum) névrokon!ha fennáll még a tegnapi ajánlatod,utánanézhetnél annak az RGV hengernek. Az történt,hogy ma megkaptam azt amit tegnap küldtek el,de a használhatóságát tévesen ítélte meg a tulaj.Úgyhogy most már négy kuka hengerem van.Korrekt volt visszautalja az árát,de ettől az alap problémám még megmaradt.Magyarán...kellene egy használható henger,amin hiánytalan a nicasil folytonossága. Előre is kösz.
Sziasztok nekem egy gsx 600 F hez kellene első féktárcsa a méretei kb. 290mm és 125 belső 150 lyukátmérő és 6 lyukas... A mellékelt képen minden látszik. A motor 1992-es kiadás, tehát a régi F -es fajta elméletileg ez amerikai típuson van legalábbis a hasznaltauto-n azon a típuson láttam...
hali emberek.

HONDA NSR 125 F hez keresek idomokat.
nem tudja valaki hogy ki foglalkozik ilyenekkel, vagy hogy van e valakinek ilyen?
köszönöm.
Csere érdekel..sisak, ruha stb-re
Aprilia af1 alkatrészek olcsón!

kerekek, váz, lengővilla stb stb...sok más egyéb alkatrész

speedfan@citromail.hu
06209627320
Sziasztok!
Nekem Cagiva Mito-hoz kéne önindító, és power elektronika!
Ha valaki tudna segíteni annak
Sziaztok.Érdeklődnék,hogy CBR 600 F1 1987-1990-évjáratban kellene nekem Főtengely vagy komplett Blokk!
Tudtok nekem segíteni? Vagy olyan valakit akit tud esetleg?
In action!
SV 1000 első Brembo fékbetét akciósan eladó!
A két pár 15.800Ft helyett 14.000Ft-ért vihető!

Jó még:
ZX-6R 1990-1997
TL 1000S
GSF 1200 Bandit
GSF 1250 Bandit
GSR 600
GSX-R 600 1997-2003
GSF 650Bandit
GSX-R 750 2000-2003

info kukac motoralkatresz.eu
Ha passzol a tárcsa akkor adatlapomon van emil cím továbbiakban ott ...
E-mailra dobj légyszíves árajánlatot.

menesimate@citromail.hu