Köszi, a baj csak az,hogy se nyelveket nem tudok,(én még oroszt kellett,hogy tanuljak) sem az ebayről való rendeléshez nincs fingom sem. Ha valaki felhomályosítana ez ügyben....
A srácot Gerinek hívják! Figyu van még a NAGYKOROS:HU címen van nekik rs250 bontva,nézd meg ott a teló szám is! Van a mai apró hírdetésben is akinek van rgv bontva!
Mindenesetre köszönöm, hogy fáradtál az ügyembe.Nem adom fel,mert nem adhatom fel. Nyakunkon a tavasz,és én motorozni akarok és fogok is. Van egy balatonfüredi srác,aki hirdetett itt a Sportmotoron,ő kilencedikén jön haza,de ez már nem is b,.hanem egyenesen c-terv. Viszont ha megoldódik a kínom,valamikor találkozhatnánk valahol,mert márkatárssal még úgysem motoroztam. (úgy látom nem lakunk túl messze egymástól)
Hallo uram! Nagyon rossz hírem van ! Itt van a kezemben a két henger és egyik sem jobb a másiktól,beteg mind a kettő! fúrni kell őket! nagyon sajnálom! !
eladó a képen látható honda cbr 600rr 03-04 eredeti teljesen gyári fényű komplett idomszett , gyári dobbal, hátsóüléssel, és komplett hátsólábtartókkal. egyben 160 eft. 0620/992-4528
Eladó egy gyári KTM 125 sx dugattyú.
Mérete: 53,95 mm
Kb 5-10 üó van benne, semm baja nincsen csak nagyobb henger csere miatt lett kivéve!
Ára: 12000 Ft
Sziasztok!
Kompletten, vagy bontott alkatrészenként eladó egy 125-ös NSR-F.
Még a macskalámpás változat előtti. Hibátlan állapotú, szinte minden cserélve lett rajta, csak sajnos tavaly közbejött egy csúszás. Jobb oldalon karcos az idom, a fékkar letörött, és a visszapillantó is eltűnt :)
Egyébként minden más része hibátlan, lehet jelentkezni :)
E-mail: olus@citromail.hu
david0330@citromail.hu -ra
(yakuza-motor)
Mérete: 53,95 mm
Kb 5-10 üó van benne, semm baja nincsen csak nagyobb henger csere miatt lett kivéve!
Ára: 12000 Ft
Kompletten, vagy bontott alkatrészenként eladó egy 125-ös NSR-F.
Még a macskalámpás változat előtti. Hibátlan állapotú, szinte minden cserélve lett rajta, csak sajnos tavaly közbejött egy csúszás. Jobb oldalon karcos az idom, a fékkar letörött, és a visszapillantó is eltűnt :)
Egyébként minden más része hibátlan, lehet jelentkezni :)
E-mail: olus@citromail.hu
Egy kis segítségre volna szügségem!
Derbi senda-hoz kéne egy önindító! lenne valakinek eladó?
előre is köszi
ELADÓAK:
http://www.kepesmotor.hu/lampa.
..