Nagyon jó minőségű öntapadós, gyári embléma hatását keltő DOMBORÚ alumínium HŐÁLLÓ matrica. Tedd vele igényessé motorodat!
125mm hosszú és 30mm ~ 2mm széles.
Több vásárlása esetén kedvezmény.
A képen látható autón már több mint egy hónapja van rajta, napi használatban sónak latyaknak mindennek kitéve, tehát a strapabírósága elsőrendű.
1990-es Kawasaki ZXR-750 H-hoz keresek:
-szelepfedél-tömítést(vezműlánc középen)
-vízhőfok gombát
A vízhőfok gomba jó lehet más típusokból is,ezért akinek van,az kérem jelezze árral együtt.
www.starbike.eoldal.hu Na nincs fönt a honlapon róla kép De van telszám,meg email cím/bár az ímélezni nem nagyon szeret,de elküldi szivesen a képet.......... Vagy hívd és vitesd el vele ahol laksz,mert járja az országot,és elég sokfele jár..........
engem a hatso lanckerek erdekelne kuldok kepet milyen kene ha megtudod nezni a motoron azt megkoszonom csak az pont a masik oldalon van a motoron es nem latom koszonom csaba
Hello. Szeretnék segítséget kérni ugyanis Yamaha TT350 hezt kéne nekem gyűrűszett de viszont sehol sem találok hozzá :S(gyűrűhorony:1,4) és mindenhol 1,2es gyűrűt tudnak adni hozzá vagy a horonynál nagyobbat :S
És azt mondták h úgy lenne csak megoldható ha 2 gyűrűszettet veszek meg de az úgy húzós ......
ha valaki tud segíteni azt megköszönöm
Szia!
Egyeztessünk Kedves ZXR 750 95-re kerestél hajtásláncot és ha minden igaz, arra azt válaszoltam, hogy van 15ezerért
a féktárcsás műsor butyinak szólt és igen én tényleg aranyos vagyok
Üdv: Andi
Szia!
Rossz helyre küldtem tegnap a képeket, remélem, mostanra már kijózanodtam
A tegnapi 11146-os szólásomon vannak a képek, amit tévedésből butyinak küldtem.
A hátsó rugós tagot mennyiért adod? Mehet mail is....
125mm hosszú és 30mm ~ 2mm széles.
Több vásárlása esetén kedvezmény.
A képen látható autón már több mint egy hónapja van rajta, napi használatban sónak latyaknak mindennek kitéve, tehát a strapabírósága elsőrendű.
Hétközben csak du 4 után vagyok elérhető!
06306963423
-szelepfedél-tömítést(vezműlánc középen)
-vízhőfok gombát
A vízhőfok gomba jó lehet más típusokból is,ezért akinek van,az kérem jelezze árral együtt.
Acerbis fejidomom eladóvá vált:
http://www.kepesmotor.hu/lampa...
Xenon szett cserébe érdekel.
Köszi előre is
Nem küldöm el, mert nem elég vastag basszus (3,5)
És azt mondták h úgy lenne csak megoldható ha 2 gyűrűszettet veszek meg de az úgy húzós ......
ha valaki tud segíteni azt megköszönöm
Cagiva Raptor 650 bukógombával kapcsolatban tud valaki segíteni?
Hol mennyiér...?
Egyébként megoldódott a probléma de azért köszönöm!
Nem tud valaki ZX-7r es Kawára tankot 97-es a paripa Ha tudtok valamit jelezzetek
Köszi
Egyeztessünk Kedves ZXR 750 95-re kerestél hajtásláncot és ha minden igaz, arra azt válaszoltam, hogy van 15ezerért
a féktárcsás műsor butyinak szólt és igen én tényleg aranyos vagyok
Rossz helyre küldtem tegnap a képeket, remélem, mostanra már kijózanodtam
A tegnapi 11146-os szólásomon vannak a képek, amit tévedésből butyinak küldtem.