Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia RACSI BONTO-ban van 50.000ft a pár villahidakkal
ha érdekel irj vagy hivj 06209352002
üdv!
valaki nem tudna beszerezni nekem egy 16BM2212 tűgörgős csapágyat? hátsó teló alsó rögzítésénél van benn a himbában! robantott ábráról van a csapágy neve! Méretei: külső átmérő: 22mm, belső: 14mm, szélessége: 13mm. kawasaki kx 125-ről lenne szó L1-es.
Üdv mindenkinek! Keresek eladó féknyereg átalakítót.
Meg szeretném emelni az első féknyergem mivel a mocimba sm kerék kerül és azon nagyobb a féktárcsa. Aki tud az írjon a toky1991@citromail.hu e-mail címemre vagy vegyen fel msn-re h-dani91@hotmail.com
Előre is köszi a segítséget!
szívesen segítenék olyan akrcoknak, akik 5e-ért mérik a kutyacsontot, de nincs ebay accountom. A banditosban több arcnak is van, dobd fel ott a kérdést.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
Halihó Zöldi
Nemtom, hogy lehet rendelni...
tudsz segíteni, ha jól tudom az ára kb. 20szal kevesebb így, mint a LOUISos ez nekem már jó is lenne
Sziasztok
Nekem sűrgősen kellene husqarna te 400 ashoz berugókar tengely!
Te 610-esé nem jó hozzá?ha valaki tud bármiben segíteni nagyon megköszönném!mail: szekerka.zsolt@freemail.hu
Szia RICSI BONTO érdeklődnék h lenne zxr400-hoz első teleszkópotok?
Szia,van ha érdekel csörögj 06705850436.
Sziasztok!
Keresek 2000-es évjáratú F4-hez feékpedált. Eléggé sürgős tekintve, hogy itt a nyakunkon a szezon :)
Valaki?
Előre is köszi!
zx6 kebelköteg:5e
balos kormány kapcsoló:5e

A műszerfal:25e vagy cserélném 99 es 900 rr műszerfalra.
100 dolcsi ebayen, zsír új.
Sziasztok! Keresek 250-es Suzuki burgmanhoz hengerfejet! Ezen a számon vagyok elérhető: +3630-705-0034. Előre is köszi.
Sziasztok!
Szükségem lenne K1-K5 1.2-es Bandithoz Dynojet karbi kittre
Csak kjó áron érdekel, lehet használt is
Hívjatok
Gumifüstöt
Hello mindeki!

Polírozást vállalok korrekt áron, megtekinthető adatlap/fotógalériák.
Ha valakit érdekel e-mailban vagy telefonon érdeklődjön.
Üdv.
Index van 3500Ft, ha érdekel.
Fordszám mérő csak újban, 31354Ft
malaguti f12 bontás
en nagyon becsuletes igazsagos vagyok es elvarom masokkal szemben is.kerek szepen fenykepet minimum 5 megapixeles geppel kozelit tobb oldalrol,alulrol felulrol kp-ben fizetek szemejyes atvetel csak.
koszike
köszi szépen még várok egy kicsit!
szia vizhütő van 40.000ft
hali.
JT féktárcsáról van valakinek tapasztalata?
Szia,van hozzá 3 darab ha érdekel csörögj 06705850436.
Szia,van hozzá ha érdekel csörögj 06705850436.
Keresek cbr 600 f4, 1999-2000 stb.-hez váltókart, fékpedált, plexit, csak vízhűtőt motor nélkül, 2 tükröt, kiegyenlítőtartályt, timua@invitel.hu