Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inkább kérdezek. Ez miért jó?
Asszem K3 oldalidomjaim vannak.
Hello Mindenki!
Gsxr K4 600ashoz keresnék komlett idom garnitúrát, vagy ha valaki tudja h mennyibe jöhet ki akkor azt is megköszönném ! Nem muszály h hibátlan legyen meg új csak ne legyen törött! Egy helyen találtam új utángyártott komplett idomgarnitúrát, ott 140-170 ezer között mondták,csak gondoltam megnézem még több helyen is, de sajna máshol nem találtam . Ja és még annyi h a tank az beletartozik a komplett idom garnitúrába(bocsi ha hülyeséget kérdeztem,még kezdő vagyok )?Köszi
helo.
Honda nsr 125 f mocihoz keresek fém fékcsövet előre.
a hossza 80 cm.
ha van valakinek az írjon, főleg inkább használt érdekelne mert az újra nincs nagyon zsém, de ha esetleg van új olyan 6-8 ezer körül akor új is érdekel.
108mm radial calipers(Tokico/Nissin/Brembo/R1.R6 calipers
Erre milyen nyerget lehet akasztani?
És ez jó?
Radiális féknyereg átalakító ZX-7R-hez!
Halihó!
Bandit K1-K5 fekete Bagster tankbőr eladó 22.000.-
Csak telefonon, infók az adatlapomon
Szebb jövőt, gumifüstöt!
De marad a 6 dugattyús
Sziasztok!
YZ 250 (1985, 56A kódjelű) motorhoz power szelepet keresek kompletten vagy darabokba! minden érdekel! (nemet.mate@freemail.hu)
Sziromtárcsát rendelek, meg már van másik nyereg.
Szeva.
Na eladó sorba kerültek a dolgok?
Mi lesz helyette
Radiális okosság?
Hali
Egy kis segítséget szeretnék kérni suzuki rg gamma 125-ös motorhoz blokkalkatrészeket keresnék(1993-as évjáratú) főként:power szelepet,hengert,termosztátott,hajtókart,kis és nagy fogaskereket a hajtáshoz.Aki tud segíteni vegyen fel msn-re:atla912@freemail.hu
ER9EH gyertyák eladóak. 4000/db.
Bolti ár.
89-es zx10 alkatrészek eladóak hengerfej, fék kábelköteg, kuplung, gyári hátsó és elsökerék stb. elérhetöségek az adatlapomon.
Szia, küldenél róla képeket a mail cimemre meg árat? Köszi. davidekukacfreemail.hu
Szia!Képek vannak?
94 kawasaki zzr 600 E alkatrészeim eladók tel 06309492804
94 kawasaki zzr 600 E alkatrészek eladók . tel 06309492804
vki 9852? fontos lenne
szügségem lenne 2002-2003 R1 hez bal felső idomra tehát a bumeráng alakú idomra ... + jobb oldalra a kormány alatti idomra + létezik e olyan idom erre a tipusra ami a 2 villa között van fekete műanyag mert a régebbi r1 emen volt .. válaszokat előre is köszönöm! árat is szeretnék
hali.
azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek honda nsr 125 f mocihoz lehet kapni az első fékhez légteleníttő csavart?
mert az enyém nagyon tropára van, és akarok egyet venni.
van egy honda szervíz a közelben holnap betérek oda és megkérdem, csak hogy mire számítsak?
lehet egyáltalán ilyesmit kapni, vagy ne reménykedjek?
köszönöm.
helo
köszönöm,de már megoldottam