SZiasztok! Eladnám szeretett 99-es suzuki tl 1000r-emet enyhén sérült állapotban! Ami sérült már ki van javítva vagy be van szerezve!
Ami még kellene hozzá első fékcső bal oldalra,jobb első lábtartó konzol meg egy aksi! Csak össze kell rakni ! Forgalmi,törzskönyv van műszaki lejárt!
Helló Mindenkinek
Egy ismerősöm kért meg, hogy nézzek utána, hol tudna egy Garelli Eureka Flex robogóhoz indukciós tekercset találni. Én nem tudtam, milyen gép ez, keresésre egy Babettához hasonló dolgot adott ki a net. Hogy mi a moci baja, azt nem tudom, csak ennyi infot kaptam, hogy ilyen tekercsre lenne szükség. Szóval, ha van valakinek ötlete, hogy hol lehet ilyen mocihoz alkatrészt szerezni, esetleg újratekercseltetni a meglevőt, az pls írjon. Köszi előre is, üdv Mindenkinek!
Sziasztok!
Szükségem lenne 1 cross motorblokkra legjobb az lenne ha 2 T lenne de 4T is jöhet 125-500ccm között . Aki tud segitsen!:)
Köszi!
Ha nem müködik de javithatót tudtok akkor is szoljatok.
Ha tudnál küldeni képeket a motorról+alkatrészeiről erre az email címre : beczu@freemail.hu ,az sokat segítene. Magyar papíros? Biztosítós? ha nyomnál még pár infót azt megköszönném!
A két lengővilla közül melyik van neked benne! Kétfélével gyártották!
A láncvédő csavarok távolsága az egyiken 185 mm míg a másikon 285 mm! Nekem a 185 mm-es van! Természetesen ezt is át tudom alakítani 285 mm-es re! Amúgy egy új 11000 Ft ha érdekel!
Ami még kellene hozzá első fékcső bal oldalra,jobb első lábtartó konzol meg egy aksi! Csak össze kell rakni ! Forgalmi,törzskönyv van műszaki lejárt!