Szevasztok. Yamaha xs 400-as lámpa üveg vagy komplet foncsor kellene. Kerek, nem szögletes. Az átmérője 15.5 mm az a része amelyik kinn van a keretből. Köszi előre is.
helo.
Honda nsr 125 f mocihoz keresek elsőfék légteleníttő csavart.
ha van valakinek írjon e-mailt, vagy vegyen fel msn-re.
címek a profilomban.
köszönöm.
1987-88-as GSX-R 400-ashoz keresek bal oldali visszapillantót, két csavaros felfogatással. Nem az igazi a felfogatása, még az előző gazdik picit megfárasztották. Aki tudna segíteni szóljon. Köszönöm!
Itt van pár kép milyen kéne:
szevasztok az egyik haveromnak kimen a cr-jéböl(93) a cdi kellene neki 1 aki tud vagy tudja hollehet ne beszerezni és persze nem csilagászati áron az jeleze már itt a fórumban köszönöm
túl nagyok a képek, csak normál e-mailben tudom elküldeni "lebutítva" (mert ott a gép automatikusan megcsinálja, én magam nem tudom hogy kell csinálni)... küldjél légyszi e-mail címet...
320-as féktárcsák 5 lukas Kawasaki ZX-7-9-12-re ZZR1100-re ZRX1200-re, valamint 6 dugattyús Tokico nyergek eladók 15eft/pár áron. A nyergek is és a tárcsák is párosával eladók.
üdv. keresek kawasaki zx 10 r , 04-05-re való oldalidomot, ha a motoron ülünk a baloldalit, valamint elsősárvédőt. mindkettőt kizárólag fekete színben gyár festésmentesen! 0620/992-4528
Yamaha XJ '80-'89-ig gyári új cuccaim vannak eladók.
Kérésre Emil-ben küldök listát.
Üdv.: Biti
Ha jól emléxem az MZ is ez a méret a mofakernél találsz ilyet.
Üdv.
Honda nsr 125 f mocihoz keresek elsőfék légteleníttő csavart.
ha van valakinek írjon e-mailt, vagy vegyen fel msn-re.
címek a profilomban.
köszönöm.
hát,mivel ezt a kommentet már több 3éve irtam, igy már nem aktuális, kb 3 éve túladtam már a dobon
1987-88-as GSX-R 400-ashoz keresek bal oldali visszapillantót, két csavaros felfogatással. Nem az igazi a felfogatása, még az előző gazdik picit megfárasztották. Aki tudna segíteni szóljon. Köszönöm!
Itt van pár kép milyen kéne:
Köszi a busa alkatrészeket, megkaptam !
az új dobom + valami aprólék csere?
nekem az 1000RR-en Koso RX1N volt, jol mukodott, ha erdekel az enyem elado (szetszedtem a palyamotort), de lehet ujonnan is venni
"hogy építsük be fzr blokkot ebe a mociba"
valahogy csak sikerül
a te problémád sem lehet ennél rázosabb
06209352002
ha 10 alá menne picivel az ár akkor érdekelne
vagyis ha CBR re fel lehet varázsolni de szerintem azzal nem lenne gond
túl nagyok a képek, csak normál e-mailben tudom elküldeni "lebutítva" (mert ott a gép automatikusan megcsinálja, én magam nem tudom hogy kell csinálni)... küldjél légyszi e-mail címet...
Pitbikehoz keresek 12" hátsó kereket.
10000 van rá kb.
1100xx faridom:12.000ft
r1 hasidom:20.000ft
Kawasaki zx6r
Karbisor:20e
műszerfal:25e
váltó:40e
henger:
40e
hengerfej:30e
k.csutkák:6e\db