Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hella Bitti. sajna az MZ. nagyobb, már keresgettem. De köszi.
Sziasztok!
Yamaha XJ '80-'89-ig gyári új cuccaim vannak eladók.
Kérésre Emil-ben küldök listát.
Üdv.: Biti
Szia!
Ha jól emléxem az MZ is ez a méret a mofakernél találsz ilyet.
Üdv.
Szevasztok. Yamaha xs 400-as lámpa üveg vagy komplet foncsor kellene. Kerek, nem szögletes. Az átmérője 15.5 mm az a része amelyik kinn van a keretből. Köszi előre is.
helo.
Honda nsr 125 f mocihoz keresek elsőfék légteleníttő csavart.
ha van valakinek írjon e-mailt, vagy vegyen fel msn-re.
címek a profilomban.
köszönöm.
hali
hát,mivel ezt a kommentet már több 3éve irtam, igy már nem aktuális, kb 3 éve túladtam már a dobon
Sziasztok!

1987-88-as GSX-R 400-ashoz keresek bal oldali visszapillantót, két csavaros felfogatással. Nem az igazi a felfogatása, még az előző gazdik picit megfárasztották. Aki tudna segíteni szóljon. Köszönöm!
Itt van pár kép milyen kéne:
Andi!
Köszi a busa alkatrészeket, megkaptam !
heló "Fireball" Mitora kellene arrow végdob van-e és ha van mennyiért adod?várom válaszod köszi heló
Szia!Sajnos cserélni nem tudok mert ezt haver anno megvette tőlem és most ő árulja mert nem passzolt a 94 es zx9 re.
Szia,

az új dobom + valami aprólék csere?
Szia,

nekem az 1000RR-en Koso RX1N volt, jol mukodott, ha erdekel az enyem elado (szetszedtem a palyamotort), de lehet ujonnan is venni
Üdv az első komoly munkánk jövőre
"hogy építsük be fzr blokkot ebe a mociba"
valahogy csak sikerül
a te problémád sem lehet ennél rázosabb
06209352002
szevasztok az egyik haveromnak kimen a cr-jéböl(93) a cdi kellene neki 1 aki tud vagy tudja hollehet ne beszerezni és persze nem csilagászati áron az jeleze már itt a fórumban köszönöm
szia!12 alatt nem eladó.Karácsony előtt lett volna alku:
ahha aszittem 5 ezer

ha 10 alá menne picivel az ár akkor érdekelne
vagyis ha CBR re fel lehet varázsolni de szerintem azzal nem lenne gond
148 USD postával együtt!Nem occsó!
szia!

túl nagyok a képek, csak normál e-mailben tudom elküldeni "lebutítva" (mert ott a gép automatikusan megcsinálja, én magam nem tudom hogy kell csinálni)... küldjél légyszi e-mail címet...
eladó e szabványos olasz sport dob:12e
320-as féktárcsák 5 lukas Kawasaki ZX-7-9-12-re ZZR1100-re ZRX1200-re, valamint 6 dugattyús Tokico nyergek eladók 15eft/pár áron. A nyergek is és a tárcsák is párosával eladók.
Mi pénz ez?
Üdv.
Pitbikehoz keresek 12" hátsó kereket.
10000 van rá kb.
Itt vannak pályaidomok
üdv. keresek kawasaki zx 10 r , 04-05-re való oldalidomot, ha a motoron ülünk a baloldalit, valamint elsősárvédőt. mindkettőt kizárólag fekete színben gyár festésmentesen! 0620/992-4528
eladó alkatrészek:
1100xx faridom:12.000ft
r1 hasidom:20.000ft

Kawasaki zx6r
Karbisor:20e
műszerfal:25e
váltó:40e
henger:
40e
hengerfej:30e
k.csutkák:6e\db
fesz szab:10e