Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valami tartozás miatt foglalás van a motoron? Mást nehezen képzelek el....
Már Én sem értem....volt tulaja nevén van még.elvittem müszakira -átment.elvittem átiratni elküldtek befizetni a 34000csekket,befizettem de mire visszaéertem aztmondták nem irhatjak át....voltam ügyvédnél,meg már a kurva ég minden pontján,elegem van...ennyiért vihetö a vas....
Ha van vizsga és hasonlók miért nem átírható? Egyébként megéri nagyon ennyiért, csak nem értem....
Sziasztok!Vettem anno egy cbr 900RR tipusu motort.megvan minden papirja,de nem átirathato.ezért eladom egyben alkatrésznek,pályamotornak vagy akárminek.1996 évjárat 50000km,törésmentes szinte gyári állapot.friss müszaki és eredetvizsgával.HRC tricolor.ára alku nélkül 250eFT. 1forintot sem engedek belőle.én nemtudom elintézni a papirjait és már bele is fáradtam.a kép illusztrácio,de ilyen...
Sziasztok!

Eladó egy vadonat új 2007-es Suzuki RMZ 450 motorblokk.

Hengertől lefele minden benne van! 0-km-es!

Egyben, vagy alkatrészenként is eladó! Korrekt áron!

Érdeklődni: endurobolt@gmail.com

06 20 521 84 99
üdv. 14 eft-ot szeretnék az egészért ami a képen van ,de festeni kell mert gagyi festés van rajta viszont gyáriak az idomok nem utángyártottak. hali!
Nincs sajnos.
Érdekel a fékcső?
Van még jópár cucc, elérhetőség az előző hsz-ben. Érdeklődéseket inkább e-mail-ben várok.
XT 600 alkatrészek eladók!
20-385-2141
nagylaci18@freemail.hu
Köszi!
Esetleg 250es blokkod nincs véletlenül? Vagy tudnál (valahonnan) szerezni egy KOMPLETT főtengelyt nekem?
Suzuki RMZ 450 gyári új motorblokk alkatrészek olcsón eladók!

06 20 521 84 99
Keresek Suzuki Rm-z 250 k7 hez KOMPLETT főtengelyt! Érd: kalasnyikov180@citromail.hu Sűrgős lenne! Küldj egy számot felhívlak, megbeszéljük!
8000Ft
gilera mx-r alkatrészek eladók :sandori89@t-online.hu
a tank-nak mennyi az ára?
Jah és a válasz gombot használjátok légyszi.
Sziasztok eladó egy UFO sárvédő kék színű ÚJ álapotú csak a tárolásból adódtak kisebb karcok. 4000.- ért vihető Budapesten személyesen átvehető vagy utánvétellel is elküldöm.
üdv!
.....farokidom?
rengeteg jelentkeződ lessz
Sziasztok!
Nem tud valaki eladó SV farokidomot?
Szia!
Nekünk van 7000,-Ft-ért
Üdv: Andi
szia.mennyi az oldalidom?
Azért köszi!
Cső-Cső!
Szia, vezérműláncban sajnos nem tudok segíteni.