Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Action13
Az ebayrol tudnál nekem pár szot mondani hogy müködik ?mert sok dolog sokkal olcsob mint ithon. pl. fizetési mód átutalás gondolom hogy biztonságos e és hogy posta költség az hogy szokot müködni magyarorszára is küldenek az usából?,

KÖSZI elöre is
Sajnos az E-bay-el nam igazán vagyok kibékülve, max vaterázok kis szerencsével. Anglis tudáson igencsak hiányos.
itt nem találsz .az e-bay érdemesebb meg olcsóbb is .Én is rajta vagyok,ha van valami jó árban akkor szólok .
Hali mindenki! Keresnék ZX12-höz kormánygátló konzolt, vagy komplett kormánygátlót konzolostól.
Etz('86) és Ts 250('=!) bontott alkatrészei eladóak a-tól z-ig!
jano2@citromail.hu
06304604073
üdv. aprilia rsv 1000 r milléhez (2002) keresem a következőket: mindkét oldali légterelő csöveket , első fékolajtartályt, hátsó üléspúpot vagy ülést, valamint ahogy a motoron ülünk a baloldali kormánycsutkát. ha ezek közül van valami eladód kérem jelezd a timua@invitel.hu -ra ármegjelöléssel! köszi!
1690.- postai utánvét
És a postaköltség mennyi lenne?
Sziasztok!

Eladó:

- T-max 2008-2009-es első sárvédő.
- Cygnus első sárvédő 2005-2006-hoz
- XJR fejidom
- Fz6 bal oldali oldaldekli 2004-2007-hez
- Két teleszkópolaj KYB Fork oil 01M

Érdeklődni: marna@enternet.hu

Angyalka
Hello!
Az SV-ről mennyiért adjátok a gumikat és a váltókart?
szia Andi valamelyik nap írtam ide a fórumra neked és nem válaszoltál...
nem tudom hogy most nem láttad vagy miért légy szíves olvass vissza... köszönöm

üdv Árpy
Szia Mindenki!
Bontott motoralkatrészek.....
Hali! A hátsó lámpáról küldenél egy képet?:D

Üdv
ZX 6 R 1994-es kawa alkatrészek és egy pár mázsa V2-es alkatrész eladó!
Üdv Kaczkó
eladó alkatrészek.idomok,blokk alkatrész,felnik rárcsák
D.I.D láncok, Brembo fékbetétek, K&N szűrők, Yuasa aksik, Motul, Shell olajok, fék- és kuplungkarok, NGK gyertyák és még rengeteg más diszkont árakon, rengeteg akcióval!
Nézz be!
eladó kawasaki ninja 250r ,2009-évj. sérült motorkerékpár éppen maradt újszerű alkatrészei bontva. 0620/992-4528
jo éjt mindenkinek.
ja igen.150.000Ft .nekem már ez 800.000 van lassan.befejeztem.
gond van....ezt kőrözni fogják így pályamotornak is meleg........egyébként ha felveszed a kapcsolatot a csődgondnokkal akkor lehet, hogy meg tudsz egyezni valami jelképes összegben, hogy kivonja az eljárás alól....
az adatlapomon van tel. szám bárki hivhat de ne rejtve mert attol megőrülök....
Látom te Pesti vagy ha tudsz valakit rá megköszönöm...
ja igen.csődeljárás a volt emberke ellen...csak Én mikor megvettem kezemben volt törzskönyv forgalmi minden,és beszoptam....