Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a terülj-terülj?
ez az én asztalkám...
a képet szokás szerint lehagyom....
Szép napot Mindenkinek!
A képen lévő jobb oldali csatlakozóhoz keresek másik felet, illetve érdekelne egyben is az egész.
Eddig sehol nem találtam olyan helyet, ahol ilyet lehetne kapni.
Esetleg valaki tudna nekem ebben segíteni? Bontóban csak komplett kábelkötegen van ilyen....
Előre is köszönöm...
hűtő elé műa. légterelő, csak gyáriban, szerintem nem is lehet drága.
Bármelyik Suzuki márkakereskedésben.
Szia! Pénteken!
eladó r6r hűtő és r6 99-02-ig elsőkerék,féktárcsák,fejidom,hűtő.
R1 karbondob
robogótuning!Drz alkatrészeitek vannak?Hűtő elé müa légterelő?Kösz!
Van. Horzsolás van a kar végén (esztétikai hiba). 1000.- az ára.
Az ATHENA-nak van hozzá henger szettje, de , hogy mikorra tudom meghozni azt most nem tudom megmondani.
Nézzél fel a weboldalra, sokminden fennt van hozzá......
www.citybike.hu
Szia,fékkarod van
Helló, még mindig keresek trx450r-hez hengert 2005-ös évjárathoz! pezii-car@mailbox.hu
szeva!
Mikor adtátok fel a klx tűszelepet?
Még Pénteken?
Vagy csak hétfőn?
Sziasztok nem tudna valaki segíteni. kawasaki kx250f 2007-es motorom van és letörött a hátsó lánckerék néhány felfogatója azaz a hátsó kerékagy egy része. nincs valakinek elfekvőben egy kerékagy. vagy jó ehhez más is.
zx6r alkatrészek eladók.Van 2005 ös XX faridom is meg r1 hasidom.
p.gabor1983@citromail.hu
áhh, ez brutális ár most nekem!
van új most 52850ft
74 cm körüli kellene.De szerintem 10cm el rövidebb is elég lenne.majd rámérek még én is köszi.
Helló Mindenki! ZXR-750 1995 fejidom tartót keresek! HELP
1994 es kawasaki zzr 600 E bontott alkatrészei eladók motor blokk +váz ,felni,műszer fal,idomok ,féktárcsák ,lámpák, sok más alkatrész. 06309492804
1994 es kawasaki zzr 600 E bontott alkatrészei eladók motor blokk +váz ,felni,műszer fal,idomok ,féktárcsák ,lámpák, sok más alkatrész. 06309492804
helló mindenki. tud valaki suzuki rg 80-hoz alkatrészeket? leginkább tanksapka kéne szárral eggyütt vagy csak a zár meg jó állapotu fötengely!
A fittingek közepétől mérve asszem 330 vagy 340mm.
pontosat holnapra tudok mondani ha érdekel.
f4i-hez eladó segédváz, müanyagbetét.
Értem!
Köszi!
Kiötlöm mi is legyen.