Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kár...És milyen kormánykapcsolóid vannak, és mennyibe kerülnek? (ehhez nem értek, ugyhogy lehet hülyeséget mondtam :D)
Sajna a tiédbe nincs most.
Komplett kereked van?
az igaz
Dobj róla 1 képet...
Hol csináltattad a konzolt van képed róla hogy hogy álla a motoron?
Mármint komplett kerék felnivel, gumival :D Mert még szuperál a 20 éves kerék meg tapad is de mégiscsak 46000 km van benne...
Kormány kapcsolok de viszont van 3 rétegű lakozható suzuki matricám ha érdekel+akkor az óra
Én az enyémre kínait rakok/raktam. Konzolt kell csinálni és bármit fel lehet rakni.
Az idomok megvannak! a kerék méreteim (és márkái) a következők: elől 100/80 Michelin hátul 130/70 Bridgestone! És milyen apróságokra gondoltál?
igen ott de néztem máshol is de már nem tom hol igazábol van egy onhilis vagy mi 25 be de nincs konzol hozzá az neked lehet jó vagy kitalálsz valamit
Sztem jó lehet rá a 954-é. Képesmotoron nézegetted?
Vn egy komplett izomzatom zx6 re ha feltudod operálni rá akkor olcsón elviheted(kék)
milyen kerék kell?
Van egy zx6 os polírozott felnim meg sok apróság
Most ujitom fel külsöleg az RG80-asom télen...fejidom oldalidom meg ezek megvannak, uj kerekeket akarok, müszerfalat, meg csomó egyéb apróságokat :D
Eddig okés de hol találok olyat?Ami a 954 van azt nézegettem a konzolt hogy talán jó lenne
Én LSL-t vagy valami olcsóbbat raknék rá.
Köszi!
Figyi.Milyen kormány teló lenne jó az enyémre?sehol sem atlálok
Őrülök neki használd egészséggel:)
Mire szeretnéd felrakni
?
Akkor rendben!
Aha, fasza! Féltem, h rövid lesz, de nem lett az.
Okés de ha kell akkor ne sokat mert kapkodják az alkatrészt:9
Jo rendben köszi...Gondolkodás folyamatban...
nézd meg az oldalam és ha tetszik akkor regeljél:www.gabialkatresz.sokoldal.hu