Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Basszus..... Nem irigyellek!
2 éve volt egy karbolom motorral és abból kifolyólag van ez a bal lábam úgy lett vissza varva és gond van még vele.11 műtét lessz most
Figyu semmi bisztosat nem tudok ha vevöd van add el!Azért köszönöm(messze van még 31)nem tudom mi bajod de jobbulást kivánok!CSö
és mi is kéne neked konkrétan?a lábtartók is meg az ülés alatti idom is?
Szia! Merre vagy található? Személyesen megnézném a telókat! Ha jók akkor mindenképpen érdekel! Üdv
Ha biztosra kell akkor elrakom neked.29 én fekszek be a korházba és nem tom meddig leszek benn
CSak az a gond h. én németbe a motor magyarba 31-én leszek otthon!Ha még meglessz és passzol kell!Köszi
Szerintem a te segédvázadra nem passzolna az idomzat se az ülések
mérd le milyen széles a tank ahova az ülés menne
hát meglehet oldani kis alakítgatással.De az ülésen kívül mindent fel lehet rakni
Szeva! Erre a gixerre lenne,streetfighter lessz belöle szerinted a zx elsö ülés passzolna a tankhoz némi igazitással ?Erre kéne a kompett farok,a váznyulvány még talán az enyém is jó lessz.
szia !Érdekel a cucc vagy nem?
ENSZ főtitkár?
kofiiii
Mondjuk ott pl :)
Megvan :)
probálkozok a magyarral ugyhogy lökheted a segitséget

Gumi megvan még? Lehet megvenné nekem 1ik kliensem...
Tánulni meg kici madzsar ész talan szegit.
XAIXTOK alkartex kene pontosaban henger fej tomites gilera 600xrt nem tal sehol ha walaki tudna segoten az kiraly lene nem tal sehol(
sa a hawero ugy wagatot... es azis tuti)
eladó kawasaki ninja 250 r, 2009-es komplett új blokk ( 150 km), kábelköteggel, trafókkal, gyújtásmodullal, légszűrővel és házzal, csak egyben 180 eft-ért. ugyanitt bontott hibátlan szinte új alkatrészek eladók ugyanehhez a tipushoz nem csak a képen látottak vannak, megegyezés szerinti áron. 0620/992-4528
Eladó egy teljesen új Undertail 09/08 as cbr 1000rr hez ! Piros ! Nekem sajnos nem jó mert az ABS es modelhez nem passzol ! Gyári piros színnek megeggyezik. új ára több mint 60.000 FT + szálítási költség Amerikából! Én szeretném 39.000 FT ért értékesíteni !
Érdeklődni: carr.sales@gmail.com
Mukkor beszéltünk telefonon cbr 900 (99 )es komplett idomzatról de nem volt.Azóta jött idomzat?És mennyi is lenne ez?
Ide küld a választ:zsugabino1@freemail.hu

Köszi szia