Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

F4i. Nagyon köszi. És hol lehet ilyeneket találni?
kell egy negatív+üvegszál+modell gyanta
F4i- de FSport vagy a sima F?
de f4i-re gondolom nincs ilyen. van ötleted hogy hogyan és miből lehetne csinálni?
sziasztok
600f4i-re keresek bal oldali tükröt.
igen az gyári
hello,
ez gyári fenéklap ninjához? mert nekem 600f4i-m van és valami ilyesmit szeretnék csináltatni vagy venni. Egy müanyaghegesztő azt mondta hogy felejtsem el, esetleg vas lemezből.
Hali .
Itt nézted már

http://aquaman.unas.hu/shop_ca...
Hát ez nem isten bizony, h GS500-é. Inkább SV650-é lehet.
Hát sokat nem tudtam kideríteni én sem. A GS500-é 230W-os, és 11Ah-s aksi van benne. A GS550be meg 12Ah-s aksi, de hogy mekkora lehet a generátor teljesítménye...
Heló! vasárnap leszek csak otthon, majd megpróbálom kideríteni a teljesítményeket ,és írok ha rendben. Köszi!
Nem tud valaki RMX 250-hez álló és forgórészt? Egy jó bontó telefonszámának is örülnék!
valaki nem tud PUIG alkatrészeket ? (kieg.)
Nincs vkinek szivócsonkja 34es karbihoz?
Ok, várom !
eladó alkatrészek zx6
Akkor kb jól tippeltem.
Kb ilyen...
Elég batári, mert bontóban nincs 12 alatt, és a fene tudja az működik-e... Vissza meg csesznek venni a szemetek... (tisztelet a kivételnek)
Jaja. Az már elég pozitív. Már csak a generátor teljesítménye legyen kb annyi. 7000 jó?
Az már jó ha a vezeték egyforma számú. Valami barátságos árat majd mondasz nekem? Jó lenne ha megoldódna ez a töltésprobléma ,mert most elég kókányul néz ki a helyettesítő szabályozó . Üdv.
Oksi, nézd meg. Ez is 4 vezetékes, + a hűtőfelülete a test.
Sziasztok!
Yamaha DT 80-as motorba kellene nekem hőgomba(vizes ugyebár)vagy esetleg valami más alternatíva, autónak vagy más motornak a gombája nem jó bele?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv:Gergely!
p.gabor1983@citromail.hu

ezen a címen elérsz
f2tom@freemail.hu
Félre is rakhatnád nekem október közepéig. Küldj légyszi egy ímélcímet, aztán ott megbeszéljük, köszi!